Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ.

Βραχυπρόθεσμα, αναμένεται περαιτέρω άνοδος στο πλαίσιο του εξελισσόμενου ανοδικού κύματος c, δύο έως τριών σταδίων συστολής, διαρκείας εβδομάδος έως μηνός, παρά τις ενδεχόμενες ημερήσιες διορθώσεις οι οποίες αναμένεται να είναι μικρής κλίμακας και διάρκειας.
Η μέθοδος δείχνει ότι η προσέγγιση των 640 μον. είναι αρκετά πιθανή.
Στο σύνολο της χρονοσειράς σε πρώτο στάδιο συστολής βρισκόμαστε στην ακμή της ανόδου, όπως φαίνεται από τον ΤΤΑ και τον μεταταλαντωτή.

Ίδια και πιο ενθαρρυντική είναι η εικόνα των ακροτάτων, όπου ο μεταταλαντωτής πήρε στροφή προς τα πάνω μετά από την συσσώρευση, με επιτάχυνση. Επειδή τα ακρότατα είναι λιγότερα από το σύνολο των σημείων της χρονοσειράς και ο μεταταλαντωτής δεν στρίβει εύκολα, αυτό κρίνεται ως ευνοϊκό σημείο για περαιτέρω άνοδο. Επί πλέον ο ΤΤΑ των ακροτάτων γύρισε προς τα πάνω και βρισκόμαστε στην αρχή μιας διαδοχής ταλαντώσεων γύρω από ένα ανοδικό κύμα.
Το πόσο ισχυρό θα είναι μένει να το δούμε.
Τέλος και ο εξελικτικός χρόνος συμπλήρωσε ένα καθοδικό κύμα ικανού μεγέθους και βρίσκεται στην αρχή ανοδικού κύματος το οποίο όμως είναι δύσκολο να πούμε αν είναι κύμα ώσης η διορθωτικό.

Όμως πλησιάζομε την περιοχή προσωρινής διόρθωσης και χρειάζεται ετοιμότητα εκ μέρους των βραχυπροθέσμων, εντός του επομένου διημέρου για να εκτονωθεί η υπεραγορασμένη κατάσταση του δείκτη πορσωρινά.


 Παρατίθεται ο πίνακας στηρίξεων αντιστάσεων για την Δευτέρα. Το πιθανό κλείσιμο βρίσκεται στην στήλη των μέσων όρων.


 Υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς έχουν μεγαλώσει τα μεγέθη των σταθερών αποκλίσεων των αντιστάσεων και στηρίξεων. Υποψιάζομαι και συγκεντρώνω στοιχεία γι' αυτό ότι το κλείσιμο είναι συνήθως προς την πλευρά της μέγιστης σταθεράς απόκλισης. Δεν είμαι όμως βέβαιος ακόμη. Αν αυτή η άποψη είναι ορθή τότε δεν αποκλείται επιστροφή προς την περιοχή των 585-87 μον. πριν συνεχίσομε προς τα πάνω.Προσοχή στην περιοχή των 620 μον. ενδοσυνεδριακά.

Συνοψίζοντας: Το πιο πιθανό σενάριο σε βάθος μηνός είναι περαιτέρω άνοδος προς την περιοχή των 640 μον. με βραχυπρόθεσμη ενδεχόμενη διόρθωση όχι κατωτέρω των 585 μον.




11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πρώτος-πρώτος ο φίλος aa.
      Πως είναι δυνατόν να είναι διαφορετικά. Το a είναι πάντα πρώτο.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε κύριε Παπαβασιλείου. Να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την πολύ καλή ανάλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αντώνη.
      Αυτό που θα ήθελα να μάθω από σας φίλοι μου είναι αν είναι και χρήσιμη η ανάλυση. Αν βοηθά ουσιαστικά.

      Διαγραφή
  4. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 1075-1838 ΤΟΤΕ ΤΟ 1670 ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ .ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ALERT .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι τα πράγματα πιστέ μου φίλε gmag. Σε χαιρετώ και σ' ευχαριστώ.

      Διαγραφή