Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

GLOBAL DIRE DISTRESS

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (USMC, MCO P10520.3B)

"Τμήμα 176.Το αυτό: (στμ αναφέρεται ως συνέχεια προηγουμένου τμήματος που αναφέρεται στον σεβασμό προς την  σημαία).Σεβασμός προς την σημαία

Οι σημαίες των συνταγμάτων, οι πολιτειακές σημαίες και οι σημαίες οργανισμών και θεσμικών οργάνων υποκλίνονται χάριν αποδόσεως τιμής.

Δεν πρέπει να επιδεικνύεται ασέβεια προς την σημαία των ΗΠΑ. Η σημαία δεν υποκλίνεται χάριν οιουδήποτε προσώπου η αντικειμένου.

(α) Η σημαία ουδέποτε πρέπει να επιδεικνύεται μέ την ένωση (στμ το κυανούν πλαίσιο με τα λευκά άστρα που συμβολίζουν τις πολιτείες της ένωσης) προς τα κάτω εκτός της σηματοδότησης εσχάτης ανάγκης, σε περιπτώσεις ακραίου κινδύνου για την ζωή η την περιουσία. "

Κοιτάξτε τώρα πως είναι ανηρτημένες οι σημαίες και στην φωτογραφία του Προέδρου Biden λίγο πιο πέρα από τον Λ. Οίκο και στην φωτογραφία του Προέδρου Τράμπ, σήμερα στην συγκέντρωση της Πεννσυλβανίας λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει ακριβέστερη περιγραφή του διχασμού που σπαράσσει την μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο. 

Οι μεν βλέπουν τους δε και αντιστρόφως ως ακραία απειλή για την ζωή και την περιουσία τους. 

Το φαινόμενο της ανάρτησης της σημαίας ανάποδα έχει γενικευθεί μετά την ανατροπή της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις εκτρώσεις στις πόλεις και τα χωριά των ΗΠΑ και εκείνων που είναι υπέρ και εκείνων που είναι κατά αλλά για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με την ανεξέλεγκτη μετανέστευση, την εγκληματικότητα,, τον πληθωρισμό κλπ και μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς την συνέχεια, από την στιγμή που οι μισοί θεωρούν ότι οι άλλοι μισοί απειλούν την ζωή τους και την περιουσία τους.

Όταν όμως οι ΗΠΑ κρυολογούν, και εδώ μιλάμε για πνευμονία και βάλε, ο υπόλοιπος κόσμος πάει στην Εντατική.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί τρόπος να χαμηλώσουν οι θερμοκρασίες διαφορετικά οι εξελίξεις δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες ούτε για εκείνους ούτε για εμάς. Ειλικρινά δεν βλέπω πουθενα τέτοια διάθεση.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της αυξανόμενης όξυνσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου