Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

6 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020: ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ



Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν το πρόβλημα της ημερομηνίας έναρξης του τρέχοντος πολέμου Τουρκίας-Ελλάδας. Ξεκίνησε το 1974 με την πρώτη φάση που ήταν η εισβολή στην Κύπρο; Ξεκίνησε με το "βυθίσατε το Χόρα" του Α. Παπανδρέου; Ξεκίνησε με την εισβολή λαθρομεταναστών; Ξεκίνησε με την ανακήρυξη της ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης, η ξεκίνησε με τη αποφασιστική σφράγιση των συνόρων την 1η Μαρτίου 2020 μετά τα επεισόδια στην Μυτιλίνη και άλλα νησιά μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ντόπιων που απηυδισμένοι από την κατάσταση αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά στην σκύλευση  των νησιών μας και κατ'ουσίαν έδειξαν στους κυβερνώντες ότι χρειάζεται άμεσα περιφρούρηση του εθνικού χώρου;
Σ'αυτή την κυβερνητική απόφαση συνέβαλε και η απόφαση του Ερντογάν να χρησιμοποιήσεις τους λαθρομετανάστες ως όπλο εναντίον της Ελλάδς πρωττευόντως και της ΕΕ δευτερευόντως.
Τι ήταν τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό λοιπόν τόσο καιρό;
Ήταν δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι οι Έλληνες είναι μεν φιλόξενοι, αλλά δεν θα δεχθούν ούτε να γίνουν ασιατικό γκέτο στον τόπο τους, ούτε να δεχθούν μουσουλμανική επικυριαρχία, ούτε θα υποκύψουν στους τουρκικούς εκβιασμούς για να αντιδράσομε όπως πρέπει;
Ναι μεν οι πρόσφυγες έχουν ανθρωπιστικά δικαιώματα, αλλά όχι παραπάνω από εκείνα των γηγενών, που με πολύ κόπο και πόνο, ηθικές, πολιτικές και οικονομικές αστοχίες, παλεύουν να ορθοποδήσουν σε όλους αυτούς τους τομείς, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διατηρήσουν ατόφιο, ό,τι έχει απομείνει από τον Ελληνικό πολιτισμό και ιδιαίτερα στην Ελληνική επαρχία.
Η επίκληση των δικαιωματιστών για πρόσφυγες από την Συρία είναι ψευδής, καθώς ένα μόνο μικρό ποσοστό προέρχονται από αυτή την μαρτυρική χώρα. Θα έπρεπε να δεεχόμαστε μόνον χριστιανούς Σύρους, οι οποίοι υπέστησαν τα πάνδεινα από τον ISIS. Οι υπόλοιποι να πάνε σε μουσουλμανικές πλούσιες χώρες όπως εκείνες της αραβικής χερσοννήσου, οι οποίες όμως πονηρά δεν έχουν υπογράψει καμία διεθνή σύμβαση για την μετανάστευση και κρατούν τις πόρτες τους ερμητικά κλειστές. 
Οι υπόλοιποι είναι Ασιάτες, Αφρικανοί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, οι οποίοι έχουν πληροφορηθεί για τα δωρεάν χρήματα και άλλες παροχές της ΕΕ ελέω παγκοσμιοποίησης και έρχονται εδώ για να επωφεληθούν με την βοήθεια της Πέμπτης φάλαγγας των ΜΚΟ του Σόρος. Αρκετοί απ'αυτούς έχουν ποινικο μητρώο στις χώρες τους ενώ άλλοι όπως οι Πακιστανοί, προέρχονται από χώρες που είναι εχθρικές απέναντι στην Ελλάδα.
Να μην ξεχνάμε ότι το Πακιστάν είναι η μοναδική χώρα που έχει αναγνωρίσει το ψευδοκράτος της Β. Κύπρου, οι πιλότοι τους ασκούνται με τους Τούρκους πάνω από το Αιγαίο, και έστειλαν ναυτικές δυνάμεις προς ενίσχυση της Τουρκικής παρουσίας στην Α. Μεσόγειο.
Εδώ υπάρχουν ξεκάθαροι λόγοι εθνικής ασφαλείας για τους οποίους θα έπρεπε με κάθε τρόπο και κάθε μέσον να επαναπατριστούν ΟΛΟΙ οι Πακιστανοί.
Πως οργανώθηκαν οι "αγαθοί, ταλαιπωρημένοι οικογενειάρχες μετανάστες" σε συμμορίες που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών με πορνεία, ναρκωτικά εμπόριο όπλων κλπ που εμείς οι ντόπιοι δεν τολμάμε να πατήσομε και να απολάυσομε την πόλη μας;  Θυμάστε τον ανεκδιήγητο Καμίνη που άνοιξε τις πύλες των Αθηνών; Με ποιών ψήφους εκλέγεται αυτός;
Έτσι επιθυμούν οι δικαιωματιστές να γίνει όλη η Ελλάδα; Έγώ λέω ΟΧΙ. 
Με εξαίρεση τα ανήλικα παιδιά, οι υπόλοιποι γνωρίζουν τους κινδύνους μιας επικίνδυνης πορείας από τα βάθη της Ασίας και επομένως θα πρέπει να γνωρίζουν και ότι η απόπειρα παράνομης εισόδου στην χώρα έχει επίσης κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα και αναλαμβάνουν ως ενήλικοι την ευθύνη των πράξεων τους και τις συνεπειες της αποτροπής της εισόδου τους σε μία περιοχή όπου είναι ανεπιθύμητοι.
Επίσης, για να φθάσουν ως εδώ, σημαίνει ότι είχαν και ενδεχομένως έχουν πόρους καθώς πλήρωσαν διακινητές σε όλη αυτή την πορεία. Να τους χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης στην χώρα τους αντί να προσπαθούν να  απομυζήσουν παρασιτικά δωρεάν παροχές που χρειάζονται Έλληνες.
Όλοι αυτοί θα έπρεπε να πάνε πίσω στις χώρες τους. Τελεία και παύλα.
Αντιλαμβάνομαι ότι κανείς δεν θέλει να ζήσει ανατολικά και νότια της γραμμής Cebrowski-Rumsfeld, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα υποστούν τις συνέπειες των γεωπολιτικών παιχνιδιών.
Πλυπολιτισμικότητα τέλος. Όπως έχομε κατ'επανάληψη γράψει εδώ, το εκκρεμές της ιστορίας έχει γυρίσει.
Η Ευρώπη μας είναι τελείως άχρηστη ως "σύμμαχος", όσο κυριαρχείται από τους Γερμανούς, που μετά την επίσκεψη της εκπροσώπου της frauenpower, άλλο αγκάθι αυτό με τις γυναίκες, ψήφισαν να μην δεχθούν όυτε έναν λαθροεισβολέα από την Ελλάδα. Η συμπάθεια των Γερμανών με τους Τούρκους πάει πολύ πίσω, περιλαμβανομένου του σχεδιασμού της σφαγής των Ποντίων και δεν πρόκειται οι ευρωπαϊκές μυξοσυμμαχίες και "αλληλεγγύη" να το αλλάξει αυτό. Η απόγονος του Μπίσμαρκ, του Σλίφεν και άλλων κα Μέρκελ δεν πρόκειται να αλλάξει εν μια νυκτί ισορροπίες και συμφέροντα αιώνων. Μαζύ με τους άλλους να και οι Βούλγαροι που βλέπουν να αναβιώνουν σιγά-σιγά οι συνθήκες για την εκπλήρωση των πόθων τους εξόδου στο Αιγαίο.
Άσε το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Είμαστε μόνοι μας, και μόνον λάθη από την Τουρκική πλευρά μαζύ με την σθεναρή μας και καθολική αντίσταση μπορούν να προκαλέσουν κάποια έκφραση συμπαράστασης και ενδεχομένως περιορισμένη βοήθεια από την Δύση. 
Όσοι, από την άλλη, έχουν ελάχιστη γνώση της Τουρκικής ιστορίας, ξέρουν ότι όταν οι Τούρκοι διεξάγουν πόλεμο, στέλνουν πρώτα αναλώσιμους και χαμηλής στρατιωτικής αξίας στίφη για να δοκιμάσουν τον αντίπαλο. Άλλοτε ήταν τα "ταγκαλάκια" και οι "ζεϊμπέκηδες" όπως γράφουν οι ιστορικοί και αγωνιστές του 1821 και με άλλα ονόματα οι Βυζαντινοί αλλά και οι Άραβες χρονικογράφοι της εποχής των Σταυροφοριών. Είναι πάγια τακτική. 
Η επιχείρηση παραβίασης των συνόρων στον Έβρο και το Αιγαίο είναι πολεμική επιχείρηση με όρους του 21ου αιώνα και όσοι δεν το καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να το καταλάβουν προσβλέποντας σε πολιτικά οφέλη μέσω της χορήγησης ψήφου στα ασιατικά και αφρικανικά στίφη έχουν μηδίσει και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αναλόγως. Κατά τούτο η στάση τους είναι ίδια και χειρότερη με κείνη του Εφιάλτη, των Θεσσαλών, και μέρους των Βοιωτών στους Περσικούς πολέμους και έτσι θα τους καταγράψει η ιστορία.
Η κατάσταση στην Συρία παραμένι ρευστή και ευτυχώς οι Σύριοι διατηρούν το πάνω χέρι με την βοήθεια των Ρώσσων, προσπαθώντας να ανακτήσουν τα κατακτημένα από τους Τούρκους εδάφη τους, κάτι για το οποίο δεν μιλά κανείς, θεωρώντας αυτή την χώρα "τελειωμένη" ανώ στην πραγματικότητα με το μαρτύριό της στάθηκε το μόνο ανάχωμα στην παγκοσμιοποίηση.
Δεν λέω ότι ο Άσαντ είναι άγιος, αλλά είναι προσβλητικό για έναν ηρωϊκό λαό που πολεμάει σχεδόν μόνος του να λες την εκλεγμένη και αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνησή του "καθεστώς".
Το "καθεστώς" θα είχε πέσει προ πολλού, αν οι κάτοικοι και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας έβλεπαν στις ενέργειες της Δύσης άλλη καλύτερη διέξοδο για το μέλλον τους. Αυτό που ζουν στο πετσί τους είναι τοο χάος του "πολέμου στο διηνεκές" που εκπονήθηκε στις "δεξαμενές σκέψης" της Δύσης και γι'αυτό ανθίστανται με νύχια και με δόντια.
Θα ξαναρχίσει παζάρι με τον Ερντογάν που χάνει το στοίχημα στην Συρία και αν δεν επέμβουν οι Δυτικοί προς στήριξη του δόγματος της ακυβερνησίας της Μέσης Ανατολής, εξαιρουμένου του Ισραήλ, το οποίο διέπει την πολιτική τους τις τελευταίες δεκαετίες θα το χάσει και στην Λιβύη.
Εν τω μεταξύ, η Ευρώπη έχει καταστεί φόρου υποτελής στον Ερντογάν, προκειμένου εκείνος να συγκρατήσει στην Ασιατική και Αφρικανική εισβολή της Ευρώπης και εκείνος καταπατά κατά βούληση και για τους δικούς του σκοπούς τις συμφωνίες όποτε νομίζει ότι τον συμφέρει.
Δυστυχώς οι Ευρωπαίοι δεν αντιλαμβάνονται η δεν θέλουν να αντιληφθούν την φύση του τουρκικού έθνους που είναι επεκτατική, είτε με το καλό (διαπραγματεύσεις) είτε με το άγριο (πόλεμος)
Όμως ένα πληγωμένο ζώο όπως ο Ερντογάν γίνεται πιο επικίνδυνο όταν στριμωχτεί. Να το θυμόσαστε αυτό.
Για την ιστορία παραθέτω μία άποψη που είχα γράψει αλλού πολύ πριν φτάσομε στην σημερινή κατάσταση. Παρόμοιες, επ'ευκαιρία γεγονότων ανάμεσα στο 2013 και το 2015 θα βρείτε στο Capital.gr προφίλ rosicrux.
https://www.capital.gr/forum/thread/3213043?page=10&messageId=3213751

Στώμεν καλώς πατριώτες δίπλα στους ακρίτες μας και άστε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου