Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ


 Στην τελευταία ανάρτησητου "Ζάλευκου" στις 29 Ιουνίου η αδυναμία της τεχνικής εικόνας ήταν ολοφάνερη.
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8870298254513396096#editor/target=post;postID=361522270409646466;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=1;src=postname 
Είχαμε υπολογίσει και το χρονικό περιθώριο τότε, αλλά δεν το δημοσιεύσαμε διότι δεν είναι αρκετά ακριβές σε κλίμακα ημερών. Είναι ακριβέστερο σε κλίμακα μηνών, αλλά οι περισσότεροι συμμετέχοντες/ουσες της συντροφιάς είναι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές.
Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο εάν και κατά πόσο συμπληρώθηκε ένα ανοδικό κύμα τεσσάρων σταδίων, υποδιαιρούμενο σε πέντε κύματα, πράγμα που φαίνεται πολύ πιθανό.

Αν είναι έτσι, η χθεσινή βύθιση η οποία αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον έως την περιοχή των 820-826 μονάδων  και εν συνεχεία των 800-780, όπου αναμένεται να διαμορφωθεί ένας σχηματισμός κορυφής με διαδοχικές βραχυπρόθεσμες επικαλύψεις, που θα "κλειδώσει" το πέμπτο κύμα πάνω από το τέλος του τρίτου κύματος.
Θα είναι η πρώτη ομοβροντία του επομένου πλαγιοκαθοδικού καθοδικού κύματος μεγάλης πολυπλοκότητας που θα σημάνει και το τέλος της καταστροφής από το 1999 και διαρκείας τουλάχιστον πέντε ετών, με ευρείες διακυμάνσεις και αλληλοεπικαλύψεις, όπως συμβαίνει σε μεγάλες σύνθετες διορθωτικές κυματομορφές.
Ο σχηματισμός αυτού του ανοδικού κύματος που υποδιαιρείται σε πέντε και βρίσκεται εντός σύνθετου διορθωτικού σχηματισμού που τελικά είναι πολύ πιθανό να λάβει την μορφή ενός τεραστίων διαστάσεων τριγώνου, είναι η πρώτη ακτίνα ελπίδας ανάκαμψης από τον πολιτικό, ηθικό και πνευματικό βορβωρώδη βυθό όπου βρισκόμαστε τώρα.
Δες τε και την ανάρτηση περί συναίρεσης κυματομορφών για να καταλάβετε την πολύ μεγάλη σημασία του. 
Υπέρ της άποψης που διατυπώνομε είναι και η υποχώρηση του εξελικτικού χρόνου στο σύνολο των σημείων τάσης από το σημείο αντίστασης που είχαμε επισημάνει στην ανάρτηση του Ιουνίου και επί πλέον, τα διαγράμματα των ταλαντωτών και μεταταλαντωτών στο υποσύνολο των ακροτάτων χωρίς συστολή και πρώτο στάδιο συστολής, όπου όλες οι ενδείξεις είναι ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας μεγάλης καθοδικής κίνησης η οποία δεν έχει μπει ακόμη στο στάδιο της επιτάχυνσης της.


Παρατίθενται τα διαγράμματα των ακροτάτων σε πρώτο στάδιο συστολής.
Η ισχυρότερη ένδειξη ότι πρόκειται για μεγάλης διάρκειας  και μεγέθους κίνηση προκύπτει από τον παρατιθέμενο μεταταλαντωτή των ακροτάτων σε πρώτο στάδιο συστολής ( το πρώτο από τα δύο διαγράμματα που ακολουθούν) όπου είναι φανερό ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της κίνησης από υπεραγορασμένα επίπεδα.
Επομένως όπως έλεγαν και οι παλιοί:"Keep your powder dry".

1 σχόλιο:

  1. Καλή χρονιά με υγεία. Μήπως θα μπορούσατε να ανανεώσετε για τη νέα χρονιά την εκτίμησή σας για το 2020? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή