Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

17 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018: ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ...

Η συζήτηση στην Βουλή των προηγουμένων ημερών κατέδειξε αυτό που ξέρομε όλοι εδώ και δεκαετίες.
Το έθνος δεν έχει την πολιτική ηγεσία που του αξίζει σε όλο το φάσμα των πολιτικών παρατάξεων.
Η κατάληξη είναι η σημερινή ημέρα εθνικού πένθους, όπου παρά την λαϊκή βούληση, χωρίς να εκτεθούν από τους πολιτικούς οι πραγματικοί λόγοι της εθνικής ήττας, δηλαδή η αποφασιστική δόλια και καταστρεπτική ανάμειξη των ξένων και οι πιέσεις που άσκησαν (με τι αντάλλαγμα άραγε;) , σε συνδυασμό με τον πολιτικό αμοραλισμό του μεταλλαγμένου πολιτικού μορφώματος το οποίο κρατάει τις τύχες μας στα ανάξια χέρια του.

Δανείζομαι από το διαδίκτυο δύο φράσεις: 

Τηλεγράφημα προς τον Πρωθυπουργό: 

"Θερμά Συγχαρητήρια.

Εφιάλτης "

και το άλλο: 

"Ντροπή μας erga omnes".

Παραπέμπω επίσης στο άρθρο του Analyst.gr του κου Βιλιάρδου για την ανάλυση που νομίζω ότι βρίσκεται στην καρδιά του ζητήματος που δεν είναι άλλο από τον νέο εθνικό διχασμό που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, ο οποίος σε συνδυασμό με την ψυχρή εκδικητικότητα της Γερμανίας και την κατάτμηση της Ελλάδας που είναι ταυτόχρονα απάντηση στην Εθνική Αντίσταση αλα Γιουγκοσλαβία, έξοδος στο Αιγαίο μέσω Βαλκανίων και βέβαια εξυπηρέτηση των οικονομικών της συμφερόντων, είναι θανατηφόρος.


Θρηνήσομεν, θρηνήσομεν, θρηνήσομεν, όπως λένε κάποιοι.
Αλλά μετά θα πρέπει επιτέλους να οργανωθεί πατριωτική αντίσταση απέναντι σ'αυτή την λαίλαπα που κοντεύει να μας αφανίσει. Εσωτερική και εξωτερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου