Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017: ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ....

Στις 20 Ιανουαρίου, 2017 ο Ν. Τραμπ έγινε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου ανατροπή, η θα τον δούμε κι αυτόν να ανακρούει πρύμνα και να κάνει τα αντίθετα από εκείνα τα οποία υποσχέθηκε προεκλογικά; 
Η ομιλία ανάρρησης στο ύπατο κοσμικό αξίωμα λέει ότι είναι αποφασισμένος να συγκρουσθεί με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως και οι επιλογές των συνεργατών του.
Η αντίδραση των θύραθεν ΜΜΕ, από πολλού οργάνων της ΝΤΠ, φανερώνει ότι αντιμετωπίζουν το πρώτο ενδεχόμενο ως πολύ πιο πιθανό από το δεύτερο.
Δεν είναι μόνον τα ΜΜΕ.
Ολόκληρο το οπλοστάσιο της ΝΤΠ έχει επιστρατευθεί για να του αφαιρέσει αξιοπιστία, να στρέψει τον λαό εναντίον του και ακόμη και να του επισείσει την απειλή της εθνικής προδοσίας μέσω των "διαρροών" της MI6 και της CIA για την σχέση του με την Ρωσσία. Αμφότερεςς οι υπηρεσίες  έχουν ως αντικείμενο είναι πέραν της συλλογής πληροφοριών προς όφελος του κράτους και η εξουδετέρωση κινδύνων που απορρέουν από την δραστηριότητα εχθρικών κατασκοπευτικών δυνάμεων, η παραπληροφόρηση, η διακίνηση παρανόμων κεφαλαίων προερχομένων από την εμπορία ναρκωτικών κλπ κλπ., οι δολοφονίες, βασανιστήρια και η ανατροπή καθεστώτων που δεν είναι αρεστά στην ΝΤΠ, η συνεργασία και η στήριξη του ISIS και άλλα παρόμοια.
Από κοντά και το Χόλιγουντ με τους αστέρες να ξιφουλκούν εναντίον του νομίζοντας ότι ο πραγματικός κόσμος είναι ίδιος μ' αυτόν των παραμυθιών της οθόνης. Όλοι και όλες απεξαρτημένοι, στον πέμπτο η έκτο σύζυγο η σύντροφο, εξαρτάται πως το βλέπεις, με τους νεαρούς βλαστούς τους να αντιμετωπίζουν "άγχος σεξουαλικής τυτότητας", κατά βάθος αξιοθρήνητοι οι περισσότεροι/ες, πίσω από την τεχνητή λάμψη και πέρα και πάνω από το ταλέντο που τους χάρισε ο Θεός το οποίο εξακολουθεί να βρίσκει δρόμους προς τις ψυχές μας.
Άσε τις μαινάδες που φλομωμένες από το "Sex and the city" με επικεφαλής την προ πολλού παρακμάσασα Εκάτη του λεγομένου γυναικείου κινήματος, Gloria Steinem, της οποίας το γραπτά μυρίζουν χειρότερα από τους υπονόμους της Ν. Υόρκης,  θεωρούν ότι τα παιδιά που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο είναι εξάρτημα του σώματός τους που μπορούν να το κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν περιλαμβανομένης της δολοφονίας τους πριν έρθουν στην ζωή και το μόνο που τις/τους νοιάζει όπως και τους παντοειδείς ομοφυλόφυλους είναι η αναγωγή της αχαλίνωτης λαγνείας τους σε νομοθετημένο δικαίωμα και η εξίσωση του παρά φύσιν με το φυσιολογικό καθώς και η αφαίρεση του δικαιώματος της πλειοψηφίας να αντιδράσει με νόμιμο τρόπο σ' αυτή την φρικτή παραμόρφωση.
Μάλιστα. Αυτοί είναι οι διαμαρτυρόμενοι.
Δεν ενδιαφέρονται για την ανεργία και την εγκληματικότητα στην χώρα τους, τις συμμορίες, τα ναρκωτικά, την παράνομη εργασία και μετανάστευση, την απομύζηση της ζωής τους από μία δράκα τραπεζιτών και διανοοούμενων,  που είναι αποφασισμένοι να τους αφαιρέσουν κάθε έννοια ταυτότητας και το δικαίωμα να την υπερασπίσουν και εδώ γίνεται η μεγάλη τερατογένεση.
Ξαφνικά η Αριστερά συμπορεύεται με την την ΝΤΠ, την στηρίζει και υιοθετεί την πολτοποίηση όλων των κριτηρίων ατομικής θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας, υποτάσσεται στους τραπεζίτες και κυρίως στον Σόρος, συνεργεί στην καταλήστευση των εθνικών πληθυσμών, όπου έχει την εξουσία, θεσμοθετεί την παραπληροφόρηση αναλαμβάνοντας τον έλεγχο των ΜΜΕ, ενώ οι πολίτες παραμένουν απαθείς και αποχαυνωμένοι  μπροστά στις τηλεοράσεις τους.
Είναι ο κος Τράμπ ένας νέος Κέννεντυ η Άϊζενχάουερ; Όχι βέβαια.
Απέχει πολύ, καθώς το πολιτικό κατεστημένο όλα αυτά τα χρόνια φρόντισε να απογυμνώσει την πολιτική από άνδρες και γυναίκες ικανούς και ικανές να ηγηθούν ξεκινώντας από τον Ουάλλας στα τέλη της δεκαετίας του 1940.
Αλλά λέει τα προφανή τα οποία βέβαια δεν αρέσουν και τα οποία θα επιθυμούσα να ακούω και από δικούς μας πολιτικούς.
1. Επιστροφή της παραγωγικής βάσης στην Δύση.
2. Τέρμα το τσουνάμι της παράνομης μετανάστευσης και προστασία των συνόρων.
3. Πρώτα οι ΗΠΑ και μετά όλοι οι άλλοι.
4. Το ΝΑΤΟ χρειάζεται να αντικατασταθεί μία άλλη δομή συλλογικής άμυνας.
5. Εκτεταμένο πρόγραμμα αποκατάστασης των υποδομών της χώρας
6. Συνεννοήση και όχι αντιπαλότητα με την Ρωσσία
7. Τέρμα στην παντοκρατορία των Γερμανών στην Ευρώπη.
8. Αποκατάσταση της λειτουργίας του εθνικού κράτους.
Και βλέπομε.
Η ΝΤΠ θα αντιδράσει και θα αντιδράσει δόλια και βίαια, αυτό είναι βέβαιο, και γι' αυτό εμείς οι ταλαίπωροι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, καθώς αυτή θα είναι μία σύγκρουση κολοσσιαίων διαστάσεων και θα βρεθούμε στην μέση.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά! Μακάρι να μην βρεθεί η Ελλαδίτσα στην μέση των γεγονότων... καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή