Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ

Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να γράψω έγκαιρα σχόλιο γι ατην χθεσινή ιστορική ημέρα.
Δεν προέβλεψα την κακακλυσμιαία πτώση σε επίπεδο ημέρας.
Αυτό είναι αδύνατον με την μέθοδό μου, καθώς χρειάζεται δειγματοληψία, μικρότερη της ημέρας για να γίνουν προβλέψεις σ' αυτό το επίπεδο χρονικών διαστημάτων.
Εδώ και καιρό όμως είχαμε πει ότι  ο στόχος της παρούσας πτώσης σύμφωνα με τα δικράνια του Andrews και τον σχηματισμό ΩΚΩ που βλέπαμε, ήταν κάπου στην περιοχή των 440-450 μον.
Κοιτάξτε όμως τι έγινε με την χθεσινή πτώση στον τροποποιημένο ταλαντωτή των σημείων τάσης.
Θυμάστε, από την προχθεσινή ανάρτηση, ότι μας έκανε εντύπωση ότι δεν παρατηρούσαμε την αναμενόμενη επιτάχυνση των σημείων της καμπύλης προς τα κάτω.
Η χθεσινή συνεδρίαση "διόρθωσε" αυτή την ανωμαλία και τώρα τα τέσσερε τελευταία σημεία του ταλαντωτή απομακρύνονται το ένα από το άλλο καθώς ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ  η φάση της απιτάχυνσης προς τα κάτω πράγμα που σημαίνει περαιτέρω κάθοδο, με η χωρίς αναπήδηση στις 440 μον.
ΑΝ ακολουθηθεί η κανονικότης που έχομε παρατηρήσει στο παρελθόν, απέχομε περίπου μία εβδομάδα από το χαμηλό του τρέχοντος κάθοδικού κύματος.
 

 Στα δικράνια Andrews ακουμπούμε το μεσαίο δόντι του μικρου αλλά η τομή του μεσαίου δοντιού του μεγάλου και μεσαίου του μικρού είναι ακόμη πιο κάτω.
 
Βέβαια, η συνεχιζόμενη αδιάκοπη πορεία προς τα κάτω έχει αυξήσει κατακόρυφα την πιθανότητα τουλάχιστον μίας ανοδικής ημέρας (98%), αλλά πιστεύω ότι θα είναι απλά μία ανάπαυλα.
Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει η λαίλαπα την οποία ζούμε.
Στα ακρότατα επικρατεί η ίδια εικόνα.
Στον εξελικτικό χρόνο των σημείων τάσηςέχομε δρόμο προς τα κάτω ως τις 40 ημέρες εξελικτικού χρόνου που πιστεύω ότι είναι το πέρας, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στις 50.
Συνοψίζοντας: Η θύελλα βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμη δεν λέει να κοπάσει.
Το ενδεχόμενο προσωρινής αναπήδησης από τα τρέχοντα επίπεδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, αλλ' αυτό δεν σημαίνει και το τέλος του τρέχοντος καθοδικού κύματος.
 

 

4 σχόλια:

  1. Νομιζω ότι η κατασταση στο Περλ Χαρμπορ πριν το δευτερο κυμα επίθεσης των γιαπονεζων, δεν πρεπει να ηταν και πολύ χειρότερα από ψυχολογικης πλευρας. Τουλάχιστον οι πολεμοι σημερα δεν εχουν τη θηριωδη διασταση του παρελθοντος..Ευχομαι αυτό να παραμεινει ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΟΒΕΡΟΣ .
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Δημήτρη οι πόλεμοι πάντοτε είναι φοβεροί.
    Τώρα ακόμη πιο φοβεροί. Κάποτε ποι ιστορικοί θα γράψουν ότι στην ανατολή του 21 ου αιώνα και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο κόσμος θα προχωρούσε σε μία παγκόσμια ανοιχτή και ανεκτική κοινωνία όπου το κάθε έθνος θα συνεισέφερε με την δική του κουλτούρ παραδόσεις και πολιτισμό στην κοινή ευημερία, επήλθε μία παλινδρόμηση, ένας ιστορικός πρωτογονισμός.
    Αποκεφαλισμοί, βασανιστήρια, προσφυγιά και πόλεμος με προηγμένα τεχνικά μέσα που εξαφανίζουν πόλεις και χωριά από τον χάρτη μέσα σε λίγα λεπτά, σπρώξιμο χωρών σε προηγούμενα στάδια του πολιτισμού και προκαλούν ανέιπωτο πόνο έκαναν την εμφάνισή τους και ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος μιας γενικευμένης σύγκρουσης υπό τα βλέμματα του των χρηστών του Internet και της επιτήρησης όλων, από όσους είχαν την δυνατότητα να το πράξουν.

    Καλά να είσαι φίλε μου teo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή