Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Άλλη μία πτωτική συνεδρίαση την Παρασκευή με σημαντική εξασθένηση της καθοδικής τάσης.
Οι πιθανότητες προσωρινής ανοδικής αντίδρασης αυξάνονται ακόμη πιο πολύ, αλλά θα έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Θα είναι προσωρινή και θα είναι αντίδραση και διαρκείας όχι μεγαλύτερης των δύο το πολύ ημερών.
Δεν έχομε να πούμε τίποτε νεώτερο από άποψη διαγραμμάτων στις τιμές πέρα από την περαιτέρω πρόοδο προς τα κάτω.
Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν επιταχύνεται προς τα κάτω η κάθοδος στο διάγραμμα του τροποποιημένου ταλαντωτή  στο υποσύνολο των τιμών τάσης χωρίς συστολή.
Στο διάγραμμα παρατηρούμε ότι μερικές φορές ο κύκλος επιτάχυνσης επιβράδυνσης ενός κύματος επαναλαμβάνεται δύο φορές (μαύρη ελλειψη).
Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει από Δευτέρα να δούμε επανάληψη σημαντικής πτώσης με πρώτο στόχο την περιοχή των  480 μον. και κατόπιν των 440 περίπου (Μαύρα βέλη σενάριο Α).
Στην δεύτερη, και λαμβάνοντας υπ' όψιν την περιοδικότητα των 16 σημείων της καμπύλης και των αρμονικών της (1/2=8, 1/4=4 κλπ) θα μπορούσε να δούμε ένα μικρό διορθωτικό κύμα πριν δούμε επανάληψη της καθόδου με μεγαλύτερη σφοδρότητα και όπου οι 480 μον. μπορεί να μην είναι καν ενδιάμεσος σταθμός (Μπλε έλλειψη και μπλέ βέλη, σενάριο Β).
Αντιστροφή της τάσης πάντως δεν προβλέπεται από ποουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου