Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δυσάρεστα γεγονότα μεταξύ των οποίων η απώλεια ενός αδελφικού φίλου μόλις 49 ετών προχθές, του Κλεάνθη Κακανδρή, δεν μου επέτρεψαν να επικοινωνήσω μαζύ σας φίλοι μου.
Ο αδόκητος θάνατος ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου, με έντονη πνευματικότητα, φιλανθρωπικό έργο και δημιουργική παρουσία, ο οποίος ήταν εξαίρετος μαθηματικός, αλλά κατέληξε λόγω των συνθηκών της ζωής να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας, και ακόμη πιο επιτυχημένος οικογενειάρχης, μου υπεγράμμισε το πόσο έχουν υποσκαφεί όλα στην χώρα, περιλαμβανομένης της υγείας των πολιτών της.
Όμως, δεν έγινε και κάτι συνταρακτικό πέραν των όσων είχαμε πει στην ανάρτηση της 10ης Δεκεμβρίου.
Σήμερα, επανερχόμαστε για να εξετάσομε την πορεία του διορθωτικού ανοδικού κύματος και να δούμε που βρισκόμαστε.
Η σημερινή ανάρτηση αφιερώνεται στην μνήμη του φίλου μου Κλεάνθη.

Αυτό που βλέπομε είναι ότι στα ακρότατα χωρίς συστολή, ναι μεν πραγματοποπιήθηκε η άνοδος του 4ου κύματος, αλλά βρισκόμαστε πολύ κοντά πλέον στην περιοχή των αντιστάσεων, κάπου μεταξύ 620-640 μον και χρειάζεται προσοχή. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι η δημιουργία ενός ακόμη σχηματισμού ΩΚΩ, με στόχο πολύ χαμηλότερο από το πρόσφατο χαμηλό. Δεν θα λάβει χώρα εφέτο αλλά για του χρόνου όλα είναι πιθανά.



Τον έχομε δει και σε άλλα στάδια συστολής  και εφιστούμε την προσοχή.

Στους ταλαντωτές αναδρομής σχηματίστηκε ένα σήμα εισόδου, αλλά η πιο πιθανή του πορεία είναι ως τις 620-640 μον. δηλαδή την τιμή 0.


Στα σημεία τάσης, ίδια περίπου εικόνα με ένα κάπως ισχυρότερο σημείο εισόδου.

Σαφώς όμως και εδώ μιλάμε για ένα 4ο κύμα. Μπορεί να πάρει πιο πολύπλοκη μορφή με συνέχεια υπό μορφή τριγώνου η επίπεδου σχηματισμού αλλά αυτό δεν αλλάζει την διορθωτική του φύση.
Ο εξελικτικός χρόνος των ακροτάτων λέει ότι μπορεί να πάμε σε σύνθετη πλαγιοανοδική διόρθωση, αλλά και ότι οι πρώτες αντιστάσεις σ'αυτή την περρίπτωση είναι μία με δύο ημέρες μπροστά μας.



Καλημερίζω τις φίλες και φίλους του ιστολογίου, καθώς ναι μεν η ανάρτηση άρχισε να γράφεται χθες αλλά αναρτάται σήμερα στις 17 Δεκεμβρίου.

 

4 σχόλια:

  1. Πολυ νέος, πολυ κρίμα... Να δουμε που οδηγούν όλα αυτά... Στενεύουν τα περιθώρια και ελάχιστες επιλογές..
    Να είστε καλα κε Στάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε Στάθη καλό κουράγιο...
    Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ .ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ .ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ 2 ΚΑΙ 3 ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΥΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ 4 ΤΟΥ 3 ΤΟΥ 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή