Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ελπίζω να προλάβω το σημερινό άνοιγμα, καθώς αναδύονται σημαντικές πληροφορίες από την ανάλυση συστολής των κυματομορφών.

1. Πλησιάζομε σημαντικές αντιστάσεις τόσο στα ακρότατα, όσο και στα σημεία τάσης χωρίς συστολή και μου φαίνεται πως δύσκολα θα ξεπεράσομε τις 640-645 μον.

 

 

 

 
2. Στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων χωρίς συστολή, συμπληρώνεται ένα μικρό τέταρτο κύμα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει πλάγια, η αν θα αρχίζει αμέσως το πέμπτο καθοδικό κύμα.
Πάντως, δεν  προβλέπεται παράταση της ανόδου.
 
 Αυτό που είναι εξαιρετικά πιθανό, σύμφωνα μετην μεθοδολογία μας είναι ότι προβλέπεται συνέχεια της καθόδου για τουλάχιστον το επόμενο τρίμηνο.


 
 

8 σχόλια:

 1. Δασκαλε υπαρχει περιπτωση να μπαινουμε στο 5 του 3 του 5 κατά την αποψη σου?Με εκτίμηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε μου gmag,
   Οι πιθανότητες είναι να πάμε πρώτα πλάγια σε ένα πιο σύνθετο 4 ίσως 2 η τριών σταδίων και κατόπιν στο 5 του 3 όπως λές. Αλλά δεν αποκλείεται να πάμε κατ'ευθείαν.
   Συνδυάζοντας και τα τεκταινόμενα έξω, όπου αναμένεται το 2017 να είναι το έτος της κρίσης κλίνω προς την πρώτη άποψη. Ένα είναι βέβαιο. Το μετρητό και τα μάτια μας ακόμη.

   Διαγραφή
 2. Το μετρητό και τα μάτια μας ακόμη!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά Χριστούγεννα κ.Παπαβασιλείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας έκανε εντύπωση ε φίλε alkonnos;
  Βέβαια δεν αποκλείεται να ξυπνήσομε μία ημέρα και να μας πουν "Όλα σας τα χρήματα μετατρέπονται σε ηλεκτρονικές μοάδες. Ό,τι έχετε, και δεν είναι μέσα στο τραπεζικό σύστημα δεν μετράει πια".
  Έχει συμβεί παλαιότερα με άλλες μορφές ληστείας της ιδιωτικής περιουσίας, όπως η ξαφνική αλλαγή χαρτονομίσματος σε συνδυασμό με υποτίμηση, κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλές γιορτές....να είστε καλά κ πάντα δυνατός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Κ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή