Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2015:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ανόδου συνέχεια και προσέγγιση επιπέδων σημαντικής αντίστασης.

1. Θα ξεκινήσομε λίγο από το τέλος σήμερα.
Θυμάστε ότι είχαμε δυσκολία να μετρήσομε τον εξελικτικό χρόνο στο πρώτο στάδιο συστολής στα σημεία τάσης.
Τώρα πια είναι εμφανές γιατί.
Σχηματιζόταν ένα τρέχον τρίγωνο.

Μετά την συμπλήρωση του αναμένεται κάθοδος ίσου μεγέθους προς το (i) κίτρινο και περάτωση του σχηματισμού (a), (b), (c). Προσοχή στην λήξη των παραγώγων. Αν, όπως είναι αρκετά πιθανό, συνεχίσομε με άνοδο ως την Πέμπτη, εκεί αναμένεται περάτωση του ανοδικού σκέλους του τριγώνου.
Μία νύξη παίρνομε από τον αντίστοιχο ταλαντωτή όπου η ταχεία συνιστώσα γυρίζει προς τα κάτω.

2. Πλησιάζομε επίσης στην ζώνη αντιστροφής του ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τάσης χωρίς συστολή. και βέβαια στο διάγραμμα των τιμών την σχεδόν πλήρη αναδρομή του τελευταίου καθοδικού κύματος στις τιμές. Ως τότε όμως δεν αποκλείονται πυροτεχνήματα από άποψη τιμών, καθώς το άνω "δόντι" του πιο πρόσφατου δικρανιού Andrews δίνει στόχο κοντά στις 890-900 μον.

 
μετά από  άγγιγμα και επαναδοκιμή της μέσης γραμμής και ανοδική ανάκλαση πάνω σ'αυτήν.

3. Στα ακρότατα, τα πράγματα είναι στάσιμα προς το παρόν, αλλά ο εξελικτικός χρόνος προχώρησε προς τα πάνω κατά μία ημέρα πράγμα που ενισχύει την μέτρηση που παρουσιάσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Συνοψίζοντας: Η υπόθεση ανόδου προς την περιοχή των 890 μον. παραμένει. Χρειάζεται προσοχή στο τέλος της εβδομάδας καθώς πλησιάζομε στην περάτωση τριγώνου που θα πρέπει να ακολουθηθεί από περαιτέρω κάθοδο. Εκεί θα φανεί άν έχει περατωθεί σε μεγάλο στάδιο συστολής το τρέχον καθοδικό διορθωτικό κύμα και μπαίνομε σε μία πλαγιοανοδική περίοδο.
Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου