Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

12 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ, 2015:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η επαλήθευση της ανόδου ήλθε γρηγορότερα απ'ότι περίμενα.
Δόθηκε από τον ταλαντωτή αναδρομής σήμα εισόδου σε πρώτο στάδιο συστολής που φαίνεται υγιές, μια και οι πιο μακροχρόνιες συνιστώσες βρίσκονται πολύ κοντά στην βραχυπρόθεσμη που τις διέσπασε ανοδικά.

 
Οι αντιστάσεις βρίσκονται μεταξύ 850 και 880 μον. του ΓΔ.
Θυμόμαστε ότι λόγω της συστολής της χρονοσειράς πρόκειται για μία κατά προσέγγιση ζώνη.
Τα πράγματα δείχνουν ενδιαφέροντα και σε δεύτερο στάδιο συστολής, όπου ο φάκελλος του ταλαντωτή δείχνει να παίρνει κλίση προς τα πάνω.
Αυτό σημαίνει ότι σε μέσης πολυπλοκότητας κυματομορφή θα βλέπομε ψηλότερα ψηλά και ψηλότερα χαμηλά στον ταλαντωτή, δηλαδή αλλαγή της τάσης. Είναι όμως πολύ νωρίς να το πούμε αυτό με βεβαιότητα. Προς το παρόν παρατηρούμε ότι η σημερινή άνοδος επιβεβαίωσε και στο στάδιο αυτό την θετική απόκλιση που βλέπαμε μεσούσης της θυέλλης μεταξύ τιμών και ταλαντωτή.
 
Από άποψη εξελικτικού χρόνου στα ακρότατα, ξεκίνησησε άνοδος η οποία μένει να δούμε αν ανήκει σε ένα γνήσιο τρίτο κύμα η σε διορθωτικό ζιγκζάγκ.

Σήμα εισόδου και στο υποσύνολο των σημείων τάσης στον ταλαντωτή αναδρομής καθώς και υγιής συμπεριφορά, με τις τιμές να έχουν διασπάσει ανοδικά την γραμμή των σημείων περιστροφής και να αγγίζουν την γραμμή των πρώτων αντιστάσεων.
 

Συνοψίζοντας:Αλκυονίδες ημέρες νωρίς στον ΓΔ. Πρώτη αντίσταση περί τις 820-830 μον. αλλά πιστεύω ότι έχομε να κάνομε με μεγαλύτερης διάρκειας και πολυπλοκότητας άνοδο.
Μετριοπαθώς, νομίζω ότι πάμε προς 880-890 μον. σχετικά σύντομα, πιθανόν εντός του επομένου δεκαημέρου.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.

1 σχόλιο: