Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Έγινε λίγο νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε (μία ημέρα) η διόρθωση.
Για να δούμε τι προκαλεί αυτή η εξέλιξη.

1. Στο υποσύνολο των σημείων τάσης αδυνάτισε μεν ο σχηματισμός αλλά δεν ανετράπη η βασική ανοδική του πορεία.
 
2. Εκεί που έχομε εξελίξεις που μας κάνουν επιφυλακτικούς είναι στα ακρότατα, όπου ναι μεν δεν δόθηκε σήμα εξόδου, αλλά οι τιμές άγγιξαν την μέση γραμμή.
Η ταχεία συνιστώσα έλαβε καθοδική πορεία αλλά δεν έτμησε τις βραδύτερες.



Στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων σε πρώτο στάδιο συστολής φαίνεται να συμπληρώθηκε ένα πρώτο ανοδικό κύμα απότελούμενο από πέντε υποδιαιρέσεις, αν και μπορεί να μετρηθεί και ως εμφωλευμένα 1, 2, i, ii. Οι αμέσως επόμενες ημέρες θα δείξουν πιο είναι ορθό.
3. Δυστυχώς σε δεύτερο στάδιο συστολής των ακροτάτων συνέβη κάτι που συμβαίνει σπάνια στον ταλαντωτή αναδρομής. Αναιρέθηκε η τομή των δύο συνιστωσών και αυτό μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς, γύρω από την ανωτέρου σταδίου συστολής χρονοσειρά γύρω από την οποία περιστρέφονται οι κατωτέρου σταδιου με περισσότερα κύματα χρονοσειρές.


Υπενθυμίζομε την απειλητική μορφολογία αυτού του σταδίου.


Συνοψίζοντας:Εξακολουθεί να ισχύει το σενάριο ανόδου το οποίο έχομε υιοθετήσει ως κύρια εκδοχή.
Διάσπαση προς τα κάτω των 960 μον. το αναιρεί. Δυστυχώς εξακολουθεί να επικρέμαται η Δαμόκλειος σπάθη μιας επέκτασης τρίτου κύματος προς τα κάτω.
Θα εχομε περισσότερα να πούμε το Σαββατοκύριακο.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε για την δυνατότητα που μας δίνεται να εχουμε στην διάθεση μας μια πρωτότυπη και ενδιαφέρον ανάλυση προς πρόβλεψη ενος δύσκολου και ευμετάβλητου χρηματιστηριου , οπως ειναι το Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τύχη του αρχάριου!!!!!...

    karasantes16 Νοεμβρίου 2014 - 12:22 π.μ.

    Ενα ακόμα πιο εξαιρετικό!!!!

    Ολοκλήρωση βάσης -πυθμένα με το κλείσιμο της τετάρτης 872==μηδενισμός.... ....(1350-490=860) σε εβδομαδιαία κλεισίματα και έναρξη ανόδου την πέμπτη με στόχο 1050-1070!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή