Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δεν έχομε και πολλά να προσθέσομε στο χθεσινό σχόλιο.
Επισημαίνομε ορισμένα στοιχεία βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα 
 
1. Στο υποσύνολο των σημείων τάσης, ναι μεν δεν εμφανίσθηκαν σήμερα στοιχεία βραχυπρόθεσμης εξασθένισης αλλά αρχίζομε να γινόμαστε προσεκτικοί απ'εδώ και πάνω καθώς έχομε διανύσει τα 3/4 της διαμέτρου του διαύλου του γρφήματος, και πλησιάζομε στις 1050 μον. περίπου την μέση γραμμή του μικρού δικρανιού για το οποίο μιλήσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Επίσης παρατηρούμε στο ίδιο υποσύνολο ότι ο ταλαντωτής ακόμη και με τον περιπετειώδη τρόπο που έγινε βρίσκεται ήδη στα 4/5 της ανοδικής του διαδρομής.
Αυτό λέει ότι πλησιάζομε σε βραχυπρόθεσμη διόρθωση εντός των επομένων 3-4 ημερών.
 
2. Σε πρώτο στάδιο συστολής βλέπομε περίπου τα ίδια πράγματα.

Εδώ εμφανίζεται και κάοια αδυναμία στον εξελικτικό χρόνο πιθανότατα βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα.
 
Η ταχεία συνιστώσα έχει μείνει πίσω ενώ και οι δύο έχουν γυρίσει προς τα κάτω.
Εντός της εβδομάδος αντιμετωπίζομε δύο αντιστάσεις, μία βραχυπρόθεσμη και μία πιο ισχυρή μεσοπρόθεσμη στον εξελικτικό χρόνο σε πρώτο στάδιο συστολής.
Φαίνεται ότι πάει να σχηματισθεί ΩΚΩ. Ευχής έργο θα ήταν η ανοδική διάσπαση, πράγμα που θα ισχυροποιούσε όσα γράψαμε χθες.

3. Στα ακρότατα, ταλαντωτής και τιμές προχωρούν ανοδικά και δεν εμφανίζονται προς το παρόν σημεία αδυναμίας. Προσέξτε όμως το τελευταίο τμήμα του διαγράμματος των τιμών όπου φαίνεται να συμπληρώνονται πέντε ανοδικά κύματα όπως και στον εξελικτικό χρόνο.
 


Συνοψίζοντας:Είναι ορατός ο πρώτος στόχος των 1020-1040 μον. Σ'εκείνο το σημείο αναμένεται προσωρινή βραχυπρόθεσμη διόρθωση. 
Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστλογίου.
Ευχαριστώ τον φίλο karasantas για την ενίσχυση και την γνώμη του καθώς και τους φίλους gsolo και giannis που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία εκδοχή των εξελίξεων η οποία ομολογουμένως αφίσταται των περισσοτέρρων ερασιτεχνών της συντροφιάς.

1 σχόλιο:

  1. Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ....... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
    Προσεχω την αύξηση όγκου συναλλαγών (αποδεκτή μέχρι 20 το πολύ 25%) στην περιοχή 1035-1045. δεύτερο επικίνδυνο επίπεδο 1070-1090.(πανω απο εδώ σημαίνει οτι έχουμε γίνει αποδέκτες θετική είδησης)
    Μια θετική είδηση=πιθανότερη , η αρνητική μπορεί να εχει εκρηκτική άνοδο-κάθοδο του δείκτη.

    Βασικό κριτήριο πρόβλεψης για διόρθωση η αυξηση συναλλαγών πάνω από 25% και μετά το σπάσιμο ανοδικών γραμμών που δείχνουν την τάση....και ταυτόχρονα Η ανακοίνωση είδησης που ίσως έχει προεξοφληθεί ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή