Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ευχάριστη η σημερινή έκπληξη που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού αν έχομε μία δύο συνεχείς ανοδικές συνεδριάσεις ακόμη.

1. Ο ταλαντωτής αναδρομής των ακροτάτων ξαναπαίρνει την ανοδική του πορεία.
 Η γραμμή των τιμών διέσπασε ανοδικά την γραμμή των σημείων περιστροφής και "κάθισε" πάνω στην γραμμή των  πρώτων αντιστάσεων, που για αύριο δείχνουν πρώτη αντίσταση στις 923 μον.
 

2. Παρά ταύτα δεν εχομε διαφύγει τον κίνδυνο μιας ακόμη bull trap και χρειάζεται προσοχή στα επίπεδα των αντιστάσεων μεταξύ 920-930, καθώς δεν έχει ακόμη αναιρεθεί η απαισιόδοξη μέτρηση που παρουσιάσαμε πριν δύο αναρτήσεις.
Το κάτω "δόντι" του δικρανιού κράτησε σ'εκείνο το σημείο και γυρίσαμε προς τα πάνω. Στόχος είναι η  μέση γραμμή, στις 920-930 μον.
3. Στον εξελικτικό χρόνο σε πρώτο στάδιο συστολής εκ πρώτης όψεως φαίνεται να διανύομε ένα 4ο μικρό κύμα το οποιο άπτεται της μέσης γραμμής του δικρανιού στις 97 ημέρες και στα ακρότατα βρήκαμε στήριξη στις 226 ημέρες αλλά η κυματομορφή είναι ασαφής ως προς τις προθέσεις της.


Συνοψίζοντας:Αποφασιστική διάσπαση των 923-930 μον. αύριο, σε ημερήσιο κλείσιμο, δίνει ελπίδες για ανοδική συνέχεια ως τις 1020-1030. Αντιθέτως απότομο γύρισμα προς τα κάτω, σημαίνει επανάληψη της πορείας προς την ζώνη των 800 μον.
 Καληνυχτίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου