Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Άνοδος σήμερα, αλλά καθόλου πειστική.
Και πάλι θα είμαι σύντομος διότι με περιμένει θεωρητική δουλειά ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες (συσχέτιση MAPwaves με την μέθοδο συστολής των κυματομορφών).
1. Το ενδιαφέρον λόγω της σημερινής αλλαγής προσήμου μετατίθεται στο υποσύνολο των ακροτάτων.
Διαμορφώνεται μία πολύ θολή εικόνα στους ταλαντωτές στην μέση σχεδόν της διαδρομής τους.

Η γραμμή των τιμών δεν άγγιξε καν την γραμμή των σημείων περιστροφής.
 
2. Στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων η εικόνα είναι ασαφής αλλά είναι γεγονός ότι βρήκαμε στήριξη στις 226,5 ημέρες εξελικτικού χρόνου.
Δεν είναι δυνατόν να αποφασίσομε στο στάδιο που βρισκόμαστε αν ξεκινά ένα ανοδικό κύμα η η σημερινή ανοδική ημέρα είναι μέρος μιας πιο σύνθετης ανοδικής διόρθωσης.
Συνοψίζοντας: Δεν άλλαξε η εικόνα των προηγουμένων ημερών και η βασική υπόθεση είναι ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα μικρό καθοδικό κύμα προς τα κάτω.
Χρειαζόμαστε γερή ανοδική συνέχεια αύριο, πάνω από τις 910-920 μον. για να πούμε ότι κάτι άλλαξε.
Μία από τις δυνατότητες είναι να έχει αρχίσει ο σχηματισμός ενός τριγώνου η ενός επίπεδου σχηματισμού.
Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.


8 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ .ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?) ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταπεινή μου γνώμη.

      Το κλείσιμο της τετάρτης στο 872 έκλεισε το κύκλο της διόρθωσης και το ανοδικό της πέμπτης είναι η έναρξη της ανόδου με στόχο 1050-1070 !!!!

      Διαγραφή
    2. Μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο φίλε μου.
      Το νόημα της απάντησής μου που είναι δανεικό από έναν καταπληκτικό αναλυτή και παλιά καραβάνα των αμερικανικών αγορών τον Wayne Groman, είναι, περίμενε επιβεβαίωση τη υπόθεσής σου πριν τοποθετήσεις χρήματα σ'ατή την υπόθεση, η οποία επαναλαμβάνω μπορεί να είναι ορθή.

      Διαγραφή
    3. Ουδεμία διαφωνία και σαφώς έτσι είναι ...άλλα προς το παρόν αναφερόμαστε για πρόβλεψη και φυσικά κατόπιν αυτού ακολουθεί η επαλήθευση η διάψευση.

      Διαγραφή
  2. Βέβαια, αν είναι όπως αναφέρω δευτερευόντως θα έχουμε πολλά να πούμε ,αν πάλι δεν είναι έτσι ,κυρίως θα έχουμε πολλά ακόμη να υποφέρουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα σας κε καθηγητά!
    είπα να σας γράψω την ηλ. δνση μου, για την περίπτωση του excel που συζητήσαμε μεν, ξεχάστηκα δε....
    solwn@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή