Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ.ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ.

Πυροτεχνήματα σήμερα !

Ας δούμε τι έγινε και προς τα που πηγαίνομε.

1. Περαιτέρω πρόοδος από αρνητικές τιμές προς τα πάνω όλων ταλαντωτών.
Το πιο αξιοσημείωτο είναι η στροφή της ταχείας συνιστώσας του ταλαντωτού των ακροτάτων, πράγμα που σημαίνει ότι με πολύ υψηλή πιθανότητα, επάνοδος στα επίπεδα που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν δεν θα τα δούμε για αρκετό καιρό. Κατά την ταπεινή μας άποψη το ελάχιστο της προηγούμενης εβδομάδας είναι μεσοπρόθεσμο ελάχιστο.
Τόσο ακραίες τιμές στην ταχεία συνιστώσα του ταλαντωτή αναδρομή των ακροτάτων είχαμε να δούμε από το τέρμα της διόρθωσης το προπερασμένο καλοκαίρι.
Σχηματίστηκε επίσης ένα V στις τιμές των ακροτάτων που στο παρελθόν σηματοδότησε πάντοτε σημαντική αλλαγή της τάσης. Παρατηρούμε επίσης ότι η ίδια η γραμμή των σημείων περιστροφής έχει γυρίσει προς τα πάνω και αυτό που θέλομε τώρα για να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός υγειούς ανοδικού κύματος το πράγμα, είναι να συναντήσει την γραμμή πρώτης αντίστασης (λεπτή κίτρινη γραμμή πάνω από την λευκή) και να συνεχίσει να πορεύεται πολύ κοντά της.
 

2. Σε πρώτο στάδιο συστολής παρατηρούμε επίσης σημαντική άνοδο από ακραίες αρνητικές τιμές του ταλαντωτή και μάλιστα ταχεία πρόοδο προς το σημείο 0 που είναι πλήρης αναδρομή των τιμών για το πλήθος των όρων που περιέχει αυτή η συνιστώσα.
Η μεγάλη δοκιμασία θα έλθει στην περιοχή των 1100 μον. όπου η γραμμή των τιμών συναντάται με την γραμμή του "λαιμού" του σχηματισμού ΩΚΩ κατά την κάθοδο.
Ως εκεί δεν νομίζω ότι θα συναντήσομε σημαντικά εμπόδια σε πρώτο στάδιο συστολής.
Μία η δύο το πολύ μικροδιορθώσεις θα επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για ένα ισχυρό ανοδικό κύμα.

3. Στους εξελικτικούς χρόνους, όπως είπαμε χθές έχει επίσης συμβεί αντιστροφή στο υποσύνολο των σημείων τάσης και επίκειται στα ακρότατα.
Εδώ χρειαζόμαστε ανοδική συνέχεια για τρεις ημέρες για να ξεπεράσομε τις πρώτες αντιστάσεις και να έχομε επισημοποίηση του ανοδικού κύματος ως κυριάρχου της τάσης.




Συνοψίζοντας:Πιστεύω ότι τα χαμηλά για φέτος τα έχομε αφήσει πίσω, βασιζόμενος στην συμπεριφορά του ταλαντωτή αναδρομής των ακροτάτων και την δύναμη της ανόδου που παρακολουθούμε. Η αλλαγή της τάσης τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο συστολής αν υπερβούμε με ευκολία τις 1100 μον. και δούμε τον εξελικτικό χρόνο να υπερβαίνει τις πρώτες αντιστάσεις χωρίς να σκαλώσει. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε 4-5 ημέρες ανόδου, ως τις 1100 μον, με όχι περισσότερες της μιάς καθοδικής ημέρας μικρού μεγέθους. Οι πιθανότητες είναι υπέρ αυτού του σεναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου