Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΑ ΤΗΣ 9ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Λόγω ταξιδιού από την Κρήτη στην Αθήνα δεν τα είπαμε χθες.
Ήλθε επιτέλους μία ανοδική συνεδρίαση, μετά από αρκετό καιρό.
Επομένως η προχθεσινή τιμή είναι τοπικό ελάχιστο και οδηγεί πλέον τον ταλαντωτή αναδρομής των ακροτάτων σε υπερπωλημένη ζώνη, αν και έχει ακόμη ο συγκεκριμένος ταλαντωτής σε πρώτο στάδιο συστολής άλλο 20% περίπου πριν κορεσθεί (αποκτήσει τιμή -1).
Σημαίνει αυτό λήξη του συναγερμού;
Όχι. Η αντίδραση ήταν αδύνατη και αν δεν ακολουθήσει μία ισχυρότερη άνοδος σήμερα απλώς είναι πιθανή μία πλάγια διαδρομή στην ζώνη της στήριξης πριν προχωρήσομε πιο κάτω.



2. Σε πρώτο στάδιο συστολής δεν άλλαξε κάτι και παραμένουν κορεσμένες δύο συνιστώσες του ταλαντωτή.
Οι πιθανότητες συνέχισης της ίδιας πορείας χωρίς να σημειωθεί τιμή μεγαλύτερη από το προηγούμενο χαμηλό Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΣΤΟΛΗΣ, είναι εξαιρετικά χαμηλή.


3. Πιο κάτω δείχνομε την πρόοδο των ακροτάτων, όπου αρχίζει να αναδύεται μία ερμηνεύσιμη εικόνα.

Σε πολύ μακροχρόνια και μεγάλη πολυπλοκότητα όπου οι πεντακόσιες περίπου ημερήσιες τιμές από τον Ιούνιο του 2104 έχουν συρρικνωθεί, συσταλεί σε έξι με την μέθοδό μας, βλέπομε ότι η μεν άνοδος πήρε την μορφή εισαγωγικού τριγώνου Α ενώ τώρα βρισκόμαστε σε ένα μάλλον ρηχό, είτε a κόκκινο υποκύμα ενός μεγαλύτερου Β (66% πιθανότητα) είτε κοντά στην περάτωση ενός μαύρου Β.
 
Σε δεύτερο στάδιο συστολής, διατηρείται μεν το περίγραμμα του εισαγωγικού τριγώνου, αλλά είναι τέτοια η μορφολογία της πιο πολύπλοκης κυματομορφής που πρέπει να μετρηθεί ως ABC, και τώρα φαίνεται να εξελίσσεται ένα εισαγωγικό πάλι τρίγωνο προς τα κάτω πράγμα που λέει ότι σε τρίτο στάδιο θα ακολουθήσομε την πιο πιθανή πορεία ενός ABC  και το καθοδικό κύμα που βλέπομε στο πιο πάνω διάγραμμα είναι α κόκκινο του Β και όχι όλο το Β.

Τέλος σε πρώτο στάδιο συστολής τα πράγματα είναι όπως τα έχομε περιγράψει τις προηγούμενες ημέρες, με προέκταση του τελευταίου καθοδικού κύματος προς την ζώνη στήριξης.

Συνοψίζοντας:Αναμένεται τουλάχιστον πλάγια πορεία εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου