Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δυστυχώς η χθεσινή εκτίμηση απεδείχθη αληθής.
Ο ταλαντωτής αναδρομής σε πρώτο στάδιο συστολής ξεκίνησε εκ νέου την πορεία του προς τα κάτω.
Η δύναμη του όμως δεν είναι και τόσο μεγάλη.
 
Αναμένεται να κορεσθεί εντός της επομένης εβδομάδος.

Από άποψη εξελικτικού χρόνου αναμένεται πλέον αντίδραση εντός της επομένης εβδομάδος καθώς ο ταλαντωτής αναδρομής του εξελικτικού χρόνου έχει διανύσει περίπου το 80% της καθοδικής του πορείας. Όλα αυτά υπό συνήθεις συνθήκες.

2. Το πρόβλημα είναι ότι έχει παραβιασθεί και η στήριξη στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων πλέον και αυτή είναι μία πολύ άσχημη εξέλιξη.

Τελικά, το δεύτερο a δεν ήταν το τέλος της διόρθωσης όπως είχαμε υποθέσει, αλλά η κατάλξη ενός άλλου a στο πλαίσιο μιάς πολύ μεγαλύτερης χρονικής κλίμακας διόρθωσης.
Τώρα, η ξεκίνησε ένα κόκκινο c άμεσα, και αυτό δείχνει η διάσπαση της στήριξης, η πρόκειται να δημιουργηθεί ένα τρίγωνο, ως κύμα b κόκκινο, οπότε αναμένεται βραχυχρόνια ανπήδηση από τις 1000-1050 μον. και θα ακολουθήσει ένα κύμα c προς τα κάτω για να τελειώσει η διόρθωση. Όμως αυτό σημαίνει μερικούς μήνες πλαγιοκθοδικής πορείας που στο τελευταίο της τμήμα θα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να μας ξαναπάει προς τις 210-220 ημέρες εξελικτικού χρόνου.
Υπενθυμίζομε ένα παλαιότερο γράφημα για τον εξελικτικό χρόνο σε τρίτο στάδιο συστολής, εκεί όπου το κάθε κύμα έχει διάρκεια μερικούς μήνες και γύρω από το οποίο περιελίσσεται το κύμα του γραφήματος.

 
Το ευτήχημα εδώ είναι ότι όλα τα κύματα έχουν το ίδιο βάθος κατάτμησης και είναι εύκολο να μετρηθούν. Το σενάριο του τρίτου σταδίου είναι ότι βρισκόμαστε στο κύμα c ενός b το οποίο όμως είναι δυνατόν να πάρει μήνες να συμπληρωθεί, καθώς η στήριξη βρίσκεται κάπου στην ζώνη των 200-210 ημερών και εμείς είμαστε ακόμη στις 235. 
Λαμβάνοντας υπ'όψιν τον συνδυασμό των γραφημάτων των τιμών και του εξελικτικού χρόνου το πιο πιθανό να συμβεί είναι στήριξη κάπου στις 1000-1050 μον., αναπήδηση σε ένα τελευταίο ανοδικό κύμα ενός τριγώνου και εν συνεχεία περαιτέρω κάθοδος της οποίας το μέγεθος δεν μπορούμε να προβλέψομε τώρα, αλλά σχετικά απλής σε δομή και μεσοπρόθεσμη σε διάρκεια.
Δηλαδή, κάτι τέτοιο.
 
Το τελευταίο διάγραμμα αποτελεί και την σημερινή σύνοψη της ημερήσιας ανάλυσης.
Τελικά φαίνεται ότι η χώρα, το έθνος θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει προτιμώντας την απειλή του θανάτου από το να αλλάξει την δομή της επί τα βελτίω, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ιδρώνοντας και παλεύοντας.
Όμως σύμφωνα με την μέθοδο της συστολής των κυματομορφών ΚΑΠΟΙΟΣ μας αγαπά πολύ εκεί πάνω και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια έρχεται ΑΝΑΣΤΑΣΗ σύμφωνα με την μέθοδο καθώς μας περιμένει ένα μεγάλο ανοδικό κύμα C. Δεν θα πάμε στον Παράδεισο αμέσως αλλά τουλάχιστον θα είμαστε στο Καθαρτήριο που είναι πολύ καλύτερα από την Κόλαση που είμαστε τώρα.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.

2 σχόλια:

  1. Καλημερα δηλαδη απ οτι καταλαβαινω απο τα σχολια σας περιμενουμε τωρα μια πτωση απο 1000-1050 μετα αντιδραση εαω 1150-1200 και μετα κατω περιπου στις 900 μοναδες ? και μετα Ανασταση πανω απο το 1400 ?

    ευχαριστω πολυ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά καταλάβατε.
      ΑΝΑΣΤΑΣΗ σημαίνει και δομικές αλλαγές στην Ελληνική κοινωνία και αρχή της κάθαρσης.
      Μην λησμονείτε ότι η ΤΑ είναι η ιστορία γραμμένη με αριθμούς.

      Διαγραφή