Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Συνέχεια της πλαγιοκαθοδικής κίνησης.
Έχομε διανύσει αρκετό μέρος της και αναμένεται αντιστροφή η αντίδραση ως το τέλος της εβδομάδος.
Εκεί θα κριθεί το έαν και κατά πόσον η τάση έχει αντιστραφεί για τα καλά η όχι και το εάν θα πάμε πλάγια η όχι.
Ο ταλαντωτής αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και σε πρώτο στάδιο συστολής, απεικονίζει αυτή την κατάσταση και έχει ήδη διανύσει το 50% της διαδρομής του.
Η πρώτη στήριξη των 1150 μον διεσπάσθη και η πορεία είναι προς 1130.
Στο ίδιο υποσύνολο χωρίς συστολή η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει καθοδική και περιμένομε να αναπτυχθούν σημεία εξάντλησης καθώς φαίνεται η κάθοδος να είναι μεν μικρής έκτασης αλλά χαίρει άκρας υγείας καθώς ακολουθεί την γραμμή των πρώτων στηρίξεων.
Ο αντίστοιχος ταλαντωτής διασπά εκ των άνω και καθοδικά τις πιο αργές συννιστώσες πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει ακόμη να διανύσει αρκετη διαδρομή.
Κάπου στις 1130 θα πρεπει να δούμε ανοδική αντίδραση, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα εξαρτηθεί απο την δύναμη και την βροχυπρόθεσμη διάρκειά της αν θα πούμε ότι τελείωσε η διόρθωση η πάμε σε πλάγια πορεία.
Στο υποσύνολο των ακροτάτων σε ημερήσια δειγματοληψία και χωρίς συστολή, αναμένομε διάσπαση του σχηματισμού ΩΚΩ, προς τα κάτω ως την πιθανότερη έκβαση.
 
Και εδώ είναι πολύ σημαντική η στήριξη των 1130 μον.
Οι εξελικτικοί χρόνοι μειώθηκαν κατα μία ημέρα και στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων αύριο αγγίζομε την πρώτη στήριξη.
Παρακαλώ διαβάστε και την χθεσινή ανάρτηση περί παρατηρήσεων στο γράφημα του εξελικτικού χρόνου. Είμαι βέβαιος ότι θα σας φανεί χρήσιμο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:

 
Καληνύχτα στις φίλες και φίλους του ιστολογίου.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση trader1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου