Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Διόρθωσης συνέχεια.
Αρχίζουν να αθροίζονται ορισμένα στοιχεία γύρω απο την εξέλιξη του ΓΔ που είναι δυνητικώς ανησυχητικά για την μεσοπρόθεσμη πορεία του και θα τα εκθέσομε με περισσότερη ησυχία το Σαββατοκύριακο.
Εν τω μεταξύ η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε ως προς τις προηγούμενες ημέρες εκτός απο το γεγονός ότι ολίγον κατ'ολίγον πλησιάζομε προς μία αποφασιστική κίνηση που οι ταλαντωτές και τα διαγράμματα λένε ότι θα είναι προς τα κάτω.

Επιμένει καθοδικά η εικόνα του ταλαντωτή αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής:

 

Στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και σε μηδέν συστολή, φαίνεται να έχει αρχίσει ένα μικρό προς το παρόν κύμα καθόδου. Όπως έχομε πει πρώτος στόχος του είναι οι 1150 μον.
  
Ο αντίστοιχος ταλαντωτής, λόγω της πλάγιας κίνησης έκανε μία μικρή ταλάντωση η οποία δεν μπορεί να εκληφθεί ως σήμα εισόδου, καθώς δεν συμφωνούν οι πιο μακροχρόνιοι όπως ο ταλαντωτής που παρουσιάσαμε πιο πάνω και επίσης οι πιο αργές συνιστώσες είναι στραμένες προς τα κάτω και δεν επιβεβαίωσαν την ταλάντωση της ταχείας συνιστώσας.
 
Για να μην μακρυγορούμε ίδια περίπου είναι και η εικόνα στο υποσύνολο των ακροτάτων.
Και ερχόμαστε τώρα σε κάποια στοιχεία γύρω απο τα διαγράμματά μας και τον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων που υποδεικνύουν ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο απ'όσο υπολογίζαμε για να βγούμε απο την διόρθωση.
Θεωρητικά, δεν μας εμποδίζει τίποτε να θεωρήσομε ότι τελείωσε ένα πέμπτο κύμα στο σχ. 2 το οποίο ναι μεν δεν είναι συνηθισμένο να είναι τόσο μικρό αλλά είναι δυνατόν να συμβεί.
Αυτό που μας συγκρατεί σ'αυτή την εκτίμηση είναι η μορφορλογία των κυμάτων σε ανωτερα στάδια συστολής όπως έχομε δείξει σε στις αναρτήσεις των προηγουμένων ημερών.
Δεν εμποδίζει τίποτε όμως, να πάμε σε παρατεταμένη διόρθωση.
Εδώ δεν μας ικανοποιεί το γεγονός ότι σχηματίστηκε εικόνα αντιστροφής στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων σε ένα πέμπτο κύμα με μέγεθος Fibonacci 50% του πρώτου.
Το επόμενο σημείο προοιωνίζει περαιτέρω κάθοδο.
 

 Ακόμη δεν γνωρίζομε αν πρόκειται για μεγάλου μεγέθους αντιστροφή η όχι.
Αν συγκρατηθει η πτώση μεταξύ 243-240 ημ. τότε πρόκειται για κάπως σύνθετη διόρθωση αλλά μικρού μεγέθους. Κομβικό σημείο είναι από άποψη τιμών οι 1130 μον.
Διάσπαση αυτών των ορίων χρόνου και τιμών σημαίνει διόρθωση πολύ μεγαλύτερης κλίμακας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 

Καληνύχτα στους φίλους και φίλες του ιστολογίου και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου