Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Βρίσκεται σε εξέλιξη η ρηχή διόρθωση για την οποία έχομε κάνει λόγο.
Όλοι οι ταλαντωτές αναδρομής αρχίσουν να εκτονώνονται απο την ζώνη υπερβολικών αγορών και να κοιτούν προς τα κάτω.
Στόχος είναι το επίπεδο των 1030-1040 μον. κατά πάσα πιθανότητα.
Επίσης νομίζω ότι αυτή η κίνηση θα πάρει παραπάνω χρόνο απ'όσο υπολογίζουν οι περισσότεροι απο μας, καθώς ο ταλαντωτής αναδρομής του εξελικτικού χρόνου πρώτου σταδίου συστολής βρίσκεται ακόμη ψηλά.
Η γραμμή των τιμών στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση έτμησε εκ των άνω την γραμμή των σημείων περιστροφής και συνάντησε την γραμμή των δευτέρων αντιστάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το καθοδικό κύμα δεν είναι αμελητέο.


Αξιοπρόσεκτος είναι ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση πρώτου σταδίου καθώς παρατηρούμε ότι η γρήγορη συνιστώσα (κόκκινη γραμμή), απο την στιγμή που παίρνει την μέγιστη θετική τιμή ποτέ δεν ξαναγυρίζει προς την ίδια τιμή πριν πάρει έστω και μικρή αρνητική τιμή, πράγμα που ενισχύει την άποψη για διάρκεια αυτού του διορθωτικού καθοδικού κύματος.

Όσον αφορά την διάρκεια, οι αναλογίες Fibonacci λένε ελάχιστο χρόνο 6 (0,15 των ημερών του τρίτου κύματος) ημέρες συναλλαγών και μέγιστο κοντά στον μήνα (0,618% των ημερών του τρίτου κύματος) που νομίζω ότι είναι πολύ, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

Αυτά στο υποσύνολο των ακροτάτων.
Ο εξελικτικός χρόνος στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση έχει γυρίσει λίγο προς τα πίσω και ο ταλαντωτής αναδρομής πρώτου σταδίου συστολής σ'αυτό το υποσύνολο σημείων πρέπει να υποχωρήσει κι άλλο πριν συμπληρωθεί η κίνηση.
Συνολικά, ναι μεν το αναμενόμενο ράλυ θα έλθει και θα είναι πολύ σημαντικό αλλά ίσως καθυστερήσει λίγο.

 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου