Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Στο σχόλιο για την Παρασκευή είχαμε πει και δείξει ότι ο ταλαντωτής αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση είχε γυρίσει και ότι αυτό είναι ένα αξιόπιστο σημείο συνέχισης της ανόδου.
Πράγματι είχαμε ισχυρή συνέχεια σήμερα και απ'ότι φαίνεται και στο επόμενο 20ημερο με μήνα τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά προς την πλευρά της ανόδου, με μικροδιορθώσεις ανάμεσα.
Ο ταλαντωτής που προαναφέραμε, σημείωσε μεγάλη άνοδο της προηγούμενες δύο συνεδριάσεις αλλά βρίσκεται πολύ μακρυά απο αντιστροφή.
Συγκρίνετε την σημερινή εικόνα με εκείνη της Παρασκευής.

 Υγειέστατη εικόνα ανόδου στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση, όπου η γραμμή των τιμών βρίσκεται στο μεσοδιάστημα μεταξύ των γραμμών πρώτης και δεύτερης αντίστασης.

Εστράφη προς τα άνω και ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση καθημερινής δειγματοληψίας. πράγμα πολύ ενθαρρυντικό και απ'ότι φαίνεται έχει μεγάλη διαδρομή μπροστά του πριν φθάσομε στην ανώτατη τιμή του 1.


Καλά νέα έχομε και από τον εξελικτικό χρόνο, όπου διεσπάσθη ανοδικά σήμερα η αντίσταση των 243 ημερών. Βλέπετε , το χρήμα ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και παρά το γεγονός ότι η κατάληξη της συνεδρίασης ήταν ακριβώς πάνω στην αντίσταση, ο εξελικτικός χρόνος την διέσπασε.
Άρα, με πολύ μεγάλη πιθανότητα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ενός αρκετά μεγάλου πέμπτου κύματος πολυπλοκότητας δύο σταδίων συστολής και η άνοδος έχει μέλλον και κατάληξη, μίνιμουμ περί τις 1370-1380 μον. και αν επικρατήσουν υπερβολές δεν αποκλείονται τιμές μεταξύ 1500 και 1700 μον.
μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Όμως καλό είναι να μην παρασυρόμαστε και να δούμε λίγο απο άποψη εξελικτικού χρόνου που βρισκόμαστε σε συνδυασμό με μία μελέτη του εξελικτικού χρόνου ποπυ θα αναρτήσω τις επόμενες ημέρες.
Όπως βλέπετε, έχομε διανύσει αρκετό δρόμο απο τις πέτρινες μέρες του 2011-12.
Απεικονίζεται στο διάγραμμα η διαδρομή του εξελικτικού χρόνου μετρημένη όπως πάντα με την μέθοδο Elliott.
Έχομε ήδη συμπληρώσει δύο μεγάλα κύματα και βρισκόμαστε στο πέμπτο κύμα ενός κύματος C μεγάλου μεγέθους.
Ισως μάλιστα, αν και δεν το δείχνουν οι ταλαντωτές αναδρομής τις επόμενες μέρες δούμε μία μέτρια διόρθωση και συνέχιση της πλάγιας πορείας για λίγο αν η εμφανισθεί και επικρατήσει η εναλλαγή της πολυπλοκότητας των κυμάτων, και μια και το 2ο του 5 είναι απλό το 4 μπορεί να πάει λίγο πλάγια. Θα πρέπει να δούμε πολλές διαδοχικές ανοδικές ημέρες κατά ριπές των 3-5 διακοπτόμενες απο διόρθωση μιάς για να ξεφυγομε απο το κάτω χείλος του ανοδικού διαύλου.
Ο στόχος του διαγράμματος όμως είναι άλλος.
Είναι προειδοποίηση ότι κάποια ώρα το πρώτο τρίμηνο έως τετράμηνο του 2014 θα πρέπει να έχομε μία σοβαρή διόρθωση καθώς  θα συμπληρωθεί το πολύ μεγάλο C το οποίο εξελίσσεται τώρα και μαζύ του ένα ακόμη μεγαλύτερο Α μεγέθους κύκλου κατά την ορολογία Elliott.
Οι 260-270 ημέρες εξελικτικού χρόνου είναι πολύ σοβαρή αντίσταση και δεν νομίζω ότι θα τις περάσομε αβρόχοις ποσί.

Όμως προς το παρόν απολαμβάνομε την άνοδο .
Καληνύχτα σας φίλες και φίλοι του ιστολογίου.
Χρόνια πολλά στις Αικατερίνες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου