Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2016:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ

Εξακολουθεί η πλάγια πορεία και η κυματομορφή είναι εξαιρετικά αμφίσημη
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, οι οποίες όμως είναι ασθενείς ότι ίσως συνεχίσομε για λίγο προς τα πάνω βραχυπρόθεσμα.
Οι ενδείξεις αυτές προέρχονται από τα σημεία τάσης όπου τόσο ο τροποιημένος ταλαντωτής αναδρομής όσο και ο μεταταλαντωτής αναπτύσσουν μικρή ανοδική ταχύτητα.
 
Πιο αμφίσημη η εικόνα στην συνολική χρονοσειρά, αλλά με περίπου το ίδιο μήνυμα.
 
Ο εξελικτικός χρόνος όμως δείχνει ότι κατά την διάρκεια αυτής της κίνησης κάποιοι φαίνεται να τοποθετούνται, καθώς δοκιμάστηκε η στήριξη και σχηματίζεται ένα ανοδικό κύμα.
 
 
Παρατίθεται και ο πίνακας των πιθανών διακυμάνσεων. Υπενθυμίζομε ότι οι ενδοσυνεδριακές μεταβολές μπορεί να λάβουν χώρα καθ' όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και μόνον τιμές πάνω από τις τρίτες αντιστάσεις και στηρίξεις είναι ενδεικτικές νέας τάσης και συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις το κλείσιμο είναι μεταξύ δεύτερης/τρίτης αντιστασης η στήριξης αντιστοίχως.

Συνοψίζοντας: Συνεχίζεται η αμφίσημη πλάγια πορεία με ενδεχόμενο μικρής κλίμακας και διάρκειας άνοδο. Κρίσιμο επίπεδο οι 585 μον. +/-. Υπενθυμίζομε ότι η μεσομακροπρόθεσμη τάση παραμένει καθοδική.
 
 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας,
    Από τη στιγμή που αποφασίσατε να κλείσετε την ελεύθερη πρόσβαση συνέχιζα να επισκέπτομαι το ιστολόγιο σας & το έβλεπα κλειστό. Δε ζήτησα πρόσκληση συνειδητά. Να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι θα έρθει η μέρα που θα ανοίξετε πάλι το ιστολόγιο στο ευρύ κοινό, χωρίς προσκλήσεις. Γιατί το πίστευα; Γιατί διαβάζοντας τις αναλύσεις σας, όχι μόνο τις χρηματιστηριακές, θεωρούσα βεβαία τη καλλιέργεια του πνεύματος σας που θα οδηγούσε στο μόνο λογικό συμπέρασμα. Τα ιστολόγια γίνονται για δημόσια και ανοιχτή παρακολούθηση.
    Οι χρηματιστηριακές σας προσεγγίσεις είναι πολύ καλές, αλλά το ιστολόγιο σας είναι κάτι πιο σημαντικό, καθώς αναλύει πολιτικά, γεωστρατηγικά δεδομένα. Δε σημαίνει ότι συμφωνώ πάντα με τα γραφόμενα σας, όμως είναι ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς διαφορετικές οπτικές. Μέσα από αυτή τη "συζήτηση" (εσωτερική αναζήτηση της αλήθειας) καταλήγω σε συμπεράσματα και τροφή για σκέψη.
    Για τα παραπάνω θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιερώνετε να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, καθώς γνωρίζω ότι αφαιρεί από τη προσωπική σας ηρεμία. Βλέπετε, εγώ διαβάζω αλλά δε γράφω..
    Ένας αναγνώστης σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για μιά ακόμη φορά για την δημοσιοποίηση των απόψεών σας.ΖΠ.
    .....ΟΤΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΥΜΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΗΜΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή