Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Πιθανή ανοδική αντίδραση αύριο, καθώς εξασθενεί η καθοδική ορμή τόσο στον ΤΤΑ όσο και στον μεταταλαντωτή στην χρονοσειρά χωρίς συστολή.



Όλα αυτά όμως στο πλαίσιο της παρατεταμένης πλαγιοκαθοδικής διόρθωσης για την οποία έχομε μιλήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.


Δεν θα ξεμπερδέψομε τόσο σύντομα μ' αυτό το μοτίβο. Είναι μεγάλης πολυπλοκότητας και σχηματίζεται στο πλαίσιο ενός πολύ μεγάλου πυθμένα. Είναι κυριολεκτικά το τέλος μιας μεγάλης ιστορικής περιόδου.

Παραθέτω και πιθανές τιμές στήριξεων και αντιστάσεων αύριο.
Οι τιμές αυτές μπορεί να συμβούν με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και αν φύγομε πάνω από την τρίτη αντίσταση η στήριξη είναι πολύ ισχυρή ένδειξη έναρξης τάσης προς την κατεύθυνση της διαφυγής.



Συνοψίζοντας: Συνεχίζεται λίγο- λίγο η πλάγια πορεία, σχηματίζοντας ένα διορθωτικό κύμα πέντε σταδίων συστολής το οποίο δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Αύριο είναι αρκετά πιθανή ανοδική αντίδραση στο πλαίσιο του διαστήματος τιμών που διανύομε προσθέτοντας άλλη μία ψηφίδα στο μεγαλύτερο κύμα.
 

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα κ. Στάθη.
    Χρόνια πολλά,καλά με υγεία και χαρά σας εύχομαι για την ονομαστική σας γιορτή.
    Νοιώθω τυχερός που σας γνώρισα και μπορώ να διαβάζω τόσο τις αναλύσεις σας για το ΧΑ, όσο και για θέματα επίκαιρα που ενδιάμεσα ανεβάζετε στο site σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κε Καψάλη.
      Οι αναγνώστες είναι αυτοί που προσδίδουν κάποια αξία στην δουλειά που γίνεται εδώ.
      Ως Ρουμελιώτης θυμήθηκες τον Στάθ'. Σ' ευχαριστώ και αντεύχομαι το καλύτερο για σένα και την οιοκογένειά σου στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

      Διαγραφή
  2. Κε Παπαβασιλείου,
    επί τη ονομαστική σας εορτή ... (από ταινία του επίσης αγαπημένου μου Θανάση Βέγγου) ... σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλά.
    Τυχερός που σας διαβάζω, αλλά ακόμη πιό τυχεροί όσοι σας είχαν Δάσκαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Παπαβασιλείου
    Με αφορμή την ονομαστική σας εορτή να ευχηθώ και εγώ πρωτίστως ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ . Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνετε προς ενημέρωσή μας και εύχομαι κάποια ημέρα να γνωριστούμε απο καντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε Πόλυ.
    Με μεγάλη ευχαρίστηση.
    Προς το τέλος του φθινοπώρου θα συγκαλέσω "καφέ" στην γειτονιά μου με post στον ΖΑΛΕΥΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή