Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

2 IOYNIOY, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Όπως γράφαμε εδώ και αρκετές ημέρες, τα περιθώρεια περαιτέρω ανόδου είχαν εξαντληθεί.
Βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, όπου εντός των επομένων ημερών θα διαπιστώσομε αν έχει αρχίσει μία πιο πολύπλοκη και μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα πλαγιοκαθοδική διόρθωση, η αν μετά από τρεις τέσσερις συνεδριάσεις σχετικά έντονου καθοδικού χαρακτήρα θα ξαναρχίσει η ανοδική πορεία.
Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά περιθώρεια για εκσεσημασμένη κάθοδο, καθώς τόσο στα σημεία τάσης όσο και στα ακρότατα από άποψη τιμών καθώς και στον εξελικτικό χρόνο υπάρχουν κοντινές ισχυρές στηρίξεις, περίπου στις 620 μον. όσον αφορά τις τιμές και μία εβδομάδα όσον αφορά τον εξελικτικό χρόνο.
 
Υπάρχει αυτή η αρνητική απόκλιση μεν μεταξύ τιμών και ταλαντωτή, αλλά στα ακρότατα, προς το παρόν διορθωτικό abc της ανόδου μικρής πολυπλοκότητας φαίνεται να είναι το κύμα που άρχισε, από τα πρόσφατα ψηλά.
 
 Θα πεισθώ ότι πρόκειται για μεγαλύτερης κλίμακας και διάρκειας κάθοδο, αν αποτύχει ο αντίστροφος σχηματισμός ΩΚΩ στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων και προκύψει καθοδικό κύμα ώσης.
 
Συνοψίζοντας: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός διορθωτικού κύματος της ανόδου από το 421 ως τα ψηλά της προηγούμενης εβδομάδας. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα πάμε πλαγιοκαθοδικά σε μία πολύπλοκη διορθωτική κυματομορφή, η εάν μετά από μία σχετικά σύντομη πτώση που θα σταματήσει γύρω στις 620 μον., θα μπούμε στην επόμενη ανοδική φάση του διορθωτικού μεγάλου ανοδικού σχηματισμού που φαίνεται να έχει ήδη αρχίσει.
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας και Ευχαριστούμε.Δυστυχώς,δεν ξέρω για το ΧΑΑ,αλλα απο κονωνικής-πολιτικής-οικονομικής πλευράς,η ..κυματομορφή θα είναι Μονίμως πτωτική και φοβάμαι χωρίς τέλος-βλέπε π.χ.Παιδεία-Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή