Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2016:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Επιβεβαιώθηκε η καθοδική κίνηση σήμερα αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε βάζει "αστερίσκους" στην περαιτέρω πορεία και θέτει επί τάπητος το ζήτημα σύνθετης διόρθωσης εν τη γενέσει της.
Πολλά θα εξαρτηθούν από την αυριανή συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα, ναι μεν στον τροποποιημένο ταλαντωτή αναδρομής παρατηρήθηκε η αναμενόμενη καθοδική επιτάχυνση, αλλά έχομε ήδη τέσσερις ημέρες καθόδου και αυτόελαττώνει τις πιθανότητες περαιτέρω καθόδου χωρίς αντιστροφή αφ' ενός και αφ' ετέρου δεν έχει παρατηρηθεί αντιστροφή ακόμη στο υποσύνολο των ακροτάτων.
Επομένως, η σημερινή τιμή μπορεί να είναι ακρότατο, και άρα θα "μαζευτεί" η παρατηρηθείσα επιτάχυνση στον ταλαντωτή των σημείων τάσης.
Απ' εκεί και πέρα, αν ακολουθήσει ισχυρή κάθοδος για δύο ημέρες ώστε να δημιουργηθεί το επόμενο σημείο στην σειρά των σημείων τάσης τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός πέμπτου κύματος δύο σταδίων συστολής (δηλαδή παρατεταμένου και πολύπλοκου και άρα με διάρκεια εβδομάδων). Αν από την άλλη παρατηρηθεί ισχυρή ανοδική αντίδραση, τότε η έως τώρα άνοδος ήταν ένα κύμα a διορθωτικό της καθόδου από τις 600 μον. η κάθοδος ένα κύμα b  και η συνέχεια θα είναι ανοδική.
H μορφολογία της πρόσφατης ανόδου περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο μοιάζει με εισαγωγικό τρίγωνο a.
  
 
Επίσης, στον εξελικτικό χρόνο δεν  υπάρχει η απαιτούμενη ορμή στην κάθοδο για να πούμε ότι είναι κύμα τάσης.

Συνοψίζοντας: Προσωπικά, θα βάλω πλέον στενό stop για να πραγματοποιήσω κέρδη από την πρόσφαστη κίνηση short και θα περιμένω τις εξελίξεις.
 

1 σχόλιο:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ Α?ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 5 ΚΥΜΑ ΤΟΥ Α?ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ C .

    ΑπάντησηΔιαγραφή