Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Συνέχεια του ξεπουλήματος ως ανεμένετο.
Παραμένουν σε ισχύ όσα γράψαμε χθες.
Παραθέτομε ένα και μόνο διάγραμμα, έτσι για την ιστορία, και για να μην λείπουν εικόνες από την ιστορική αυτή κίνηση του ΧΑΑ.
 
Παρατηρούμε ότι  ακόμη δεν έχει έλθει η φάση μεγάλης καθοδικής επιτάχυνσης στο τελευταίο σκέλος του ταλαντωτή. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει επέλθει εκτόνωση της καθοδικής ενεργείας της ταλάντωσης σε ορίζοντα δύο περίπου εβδομάδων.
Έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες βραχυπρόθεσμης συγκράτησης της καθόδου με μεσολάβηση μιας η δύο το πολύ ανοδικών ημερών.
Συνοψίζοντας: Αν και έχουν αυξηθει οι πιθανότητες προσωρινής αναπήδησης, η καθοδική ενέργεια του τρέχοντος σκέλους της ταλάντωσης δεν έχει εκτονωθεί. 
Τα πρώτα δείγματα για το τι μέλλει γενέσθαι φρονώ ότι θα φανούν από την συμπεριφορά του δείκτη γύρω στις 480 μον.2 σχόλια:

 1. Μεσα από το Χ.Α.περιγραφεται την δινη του πολεμου, παραστατικα , αλλα και με ακριβεια ανατόμου.Διαωαζω τα γραπτά σας, ως αυτά ενός πολεμικου ανταποκριτή, ενός Edward Murrow, για τον πόλεμο που εχει ξεκινησει όμως οι περισσοτεροι δεν τον γνωριζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ποτέ σ' αυτό το ιστολόγιο και είναι η καλωσύνη σας που μου το χαρίζει και όχι τα προτερήματα που μου αποδίδετε εξισώνοντάς με τον Ed. Murrow.
  Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Edward Murrow ήταν ένας δημοσιογράφος του CBS κατά την διάρκεια του ΒΠΠ και εν συνεχεία ήταν η μοναδική μορφή που πήρε θέση εναντίον του Μακαρθισμού την δεκαετία του 1950.
  Στην περίφημη δίλεπτη ομιλία του με την οποία ξεκίνησε η αποκαθήλωση του Μακαρθισμού στο 1954
  είπε:
  "...there is no way for the citizen of a republic to abdicate his responsibilities"
  "...δεν υπάρχει τρόπος για τον πολίτη μιας δημοκρατίας να παραιτηθεί των ευθυνών του".
  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψει τα κίνητρα και την πεμπτουσία αυτού του ιστολογίου.
  Θερμές ευχαριστίες φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή