Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Υλοποιείται το δυσμενές σενάριο το οποίο είχαμε περιγράψει στις αρχές του έτους στον "Εκηβόλο".
Είναι φανερό πλέον ότι η κρίση η οποία ξεκίνησε από την Κίνα από την αρχή του έτους είναι της κλίμακας του 2008 και τεχνικά ήταν ολοφάνερο ότι ερχόταν.
Το καταπληκτικό ήταν ότι οι συμμετέχοντες συμπεριφέρθηκαν ακριβώς όπως στις προηγούμενες κρίσεις και κατά τέτοιο τρόπο που επιβεβίωσε πλήρως τις τεχνικές προβλέψεις.
Στα δικά μας δεν έχομε να πούμε και πολλά πράγματα. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η διάσπαση και της στήριξης των 530 μονάδων και το ερώτημα πλέον έιναι που θα σταματήσει η πτώση.
Η πιο ευνοϊκή εκδοχή είναι να βρούμε στήριξη κοντά στα χαμηλά του Ιουνίου του 2012.
 
Στην περιοχή αυτή διασταυρώνονται και οι γραμμές τάσης των δύο δικρανιών Andrews που παρουσιάσαμε χθες.
Δυστυχώς όμως δεν είναι αυτή η επικρατέστερη εκδοχή καθώς, ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων τάσης φαίνεται να έχει αρκετό δρόμο ακόμη προς τα κάτω.
 

Στον τροποποιημένο ταλαντωτή αναδρομής ένα διάστημα δεκαέξι σημείων (τιμών στο υποσύνολο των τιμών τάσης), συμπίπτει με τα μέγιστα και τα ελάχιστα είτε από υψηλό σε υψηλό είτε από χαμηλό σε χαμηλό τον τελευταίο χρόνο.
ΑΝ διατηρηθεί αυτή η κανονικότητα το χαμηλό του ταλαντωτή και επομένως και του δείκτη θέλει ακόμη 4 τιμές. Άρα αν συμβούν όλες μαζύ δεν προβλέπεται ανάσα πριν από την λήξη της εβδομάδας.
Αν παρεμβληθούν και ανοδικές αντιδράσεις μιάς η δύο ημερών και δεν νομίζω ότι θα είναι παραπάνω από μία, τότε μπορεί να πάμε ως το τέλος της επόμενης.
Συνοψίζοντας : Ζούμε ιστορικές στιγμές. Δυστυχώς είναι στιγμές παρακμής και διάλυσης του συστήματος που κυριάρχησε στην κοινωνικοοικονομική και γεωπολιτική ζωή του πλανήτη από την πτώση της ΕΣΣΔ και εδώ. Για την πατρίδα μας βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια ελεύθερης πτώσης. Ελπίζομε να επιζήσομε της προσγείωσης.

3 σχόλια:

  1. Ζητείται θαύμα λοιπόν: https://christianvivliografia.wordpress.com/2016/01/20/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%E1%BF%96%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1%E1%BF%A6%CE%BC%CE%B1/

    Την καλησπέρα μου και ευχαριστούμε για τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλήμερα...ευχαρίστω για την ενημέρωση...να σαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Για την πατρίδα μας βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια ελεύθερης πτώσης''

    Μεγάλη κουβέντα αλλα φοβαμαι πως αποτελεί και μεγάλη ...αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή