Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δεν νομίζω ότι άλλαξαν και σημαντικά τα πράγματα από χθες.
Σημειώστε την πτώση του ευρώ αμέσως μετά την διαρροή πληροφοριών περί αυξήσεως των επιτοκίων εκ μέρους της Fed όπως γράφαμε στο χθεσινό σημείωμα.
Είναι ένα από τα συστατικά της "σούπας του διαβόλου" που πριγράψαμε στο χθεσινό σημείωμα. 
Κατά τα άλλα στα δικά μας νομίζω ότι η καθοδική πορεία θα συνεχιστεί με ενδεχόμενη μικρής διάρκειας αναπήδηση είτε εδώ που βρισκόμαστε είτε κάπου στις 550 μον.
Οι ταλαντωτές αναδρομής λένε όλοι κάτω και μάλιστα σε μεγάλα στάδια συστολής. 
Για παράδειγμα δείχνομε το υποσύνολο των σημείων τάσης χωρίς συστολή. 
 
 
Μία τεχνική την οποία χρησιμοποιώ για την αρίθμηση των κυμάτων Elliott είναι η παρατήρηση ότι η ταχύτητα των κυμάτων και των συμπλεγμάτων κυμάτων είναι μεγαλύτερη προς την κατεύθυνση της τάσης όταν χρησιμοποιώ διαγράμματα με συντεταγμένες αριθμό σημείων έναντι τιμής.
1. Ταχύτητα κύματος μικρότερη από αυτή του προηγηθέντος, σημαίνει διορθωτικό κύμα του προηγηθέντος.
2. Ταχύτητες περίπου ίσες, σημαίνει εξασθένιση της τάσης και ενδεχόμενη έναρξη μεγαλύτερου συμπλέγματος (κόκκινα βέλη). Τότε χρησιμοποιώ τα άκρα των επί μέρους συμπλεγμάτων και συγκρίνω την ταχύτητά τους με το τελευταίο κύμα τάσης.
3. Αν το νέο κύμα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο σύμπλεγμα, σημαίνει αντιστροφή της τάσης.
 
Έτσι προκύπτει η προτεινόμενη αρίθμηση,  η οποία δείχνει ότι σε δύο στάδια συστολής το κύμα που έχει ξεκινήσει έχει μεν μεγαλύτερη ταχύτητα από το προηγούμενο σύμπλεγμα αλλά θα πρέπει να διασπάσει την γραμμή στήριξης που σε δεύτερο στάδιο συστολής είναι κάπου στις 735 μον.(μέσος όρος ακροτάτων του πρώτου σταδίου υπενθυμίζω και όχι ημερήσια τιμή) και ότι η πλάγια κίνηση την οποία είδαμε τους τελευταίους μήνες ήταν ένα a,b,c που σχημάτισε το 4ο κύμα της ακολουθίας.
Άρα αυτό το οποίο περνούμε τώρα είναι είτε όλο το 5ο κύμα είτε το πρώτο ενός μεγαλύτερου 5ου.
Το εναλλακτικό σενάριο είναι ένα μεγάλο ABC. Α=1, Β=2 C=3 και εκεί σχηματίζεται ένα μεγαλύτερο (Α), 4=(Β) και έχομε μπει σε ένα μεγάλο (C).
Συμπεράσμα:Προβλέπεται συνέχεια της καθόδου. Ενδεχόμενα σημεία αναπήδησης τα σημερινά επίπεδα και εν συνεχεία οι 550 μον.


 

1 σχόλιο:

  1. ..είμαι επιφυλακτικός...κάνω επιτόπιες στοχευμενες επιθέσεις κ αποχωρώ άμεσα..Δεν παραμένω στα χαμηλά γιατί φοβάμαι τους "κυνηγούς" που είναι κρυμένοι...
    Θέλει προσοχή...συγκρατημενα στοιχήματα...κ όποιος θέλει την υσυχία του...αποχη μέχρι να μπουμε σε κάποια σχετική ομαλότητα...που βεβαια, με εκλογές μπροστα...δν ξέρω τι σοι ομαλότητα θα έχουμε...
    Προσωπικα έχω ρίξει μεγάλο βάρος με τις έξω αγορες...υποχρεωτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή