Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

3 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2015: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Παρά την σημερινή μεγάλη άνοδο και την βελτίωση των πιθανοτήτων, τίποτε δεν έχει αποσαφηνισθεί. 
Ευτυχώς ο χαρακτήρας της κίνησης εξακολουθεί να παραμένει διορθωτικός της προηγουμένης ανόδου, οι 800 μον. κράτησαν και βασανιστικά αργά το πλοίο "Ελλάς" φαίνεται να περιπλέει το ακρωτήριο Χορν των αλλεπαλλήλων διασκέψεων διαβουλεύσεων κλπ.
Ένα σημείο με κάπως μεγαλύτερη σαφήνεια προέρχεται από τα σημεία τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής, όπου το τελευταίο μικρό σκέλος γυρίζει προς τα πάνω μετά από τα μπρος πίσω των προηγουμένων ημερών σ'αυτή την ατασική, βασανιστική περίοδο.
Όλο αυτό τον καιρό κατά μέσο όρο ο δείκτης ταλαντώνεται γύρω από μία γραμμή σχεδόν μηδενικής κλίσης.
 
Τώρα φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι η διεύθυνση είναι πάνω.
Το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά το βλέπομε στο τρίτο στάδιο συστολής, όπου η περιοχή των 800-850 μον. αποτελεί ισχυρότατη και μακρροχρόνια αντίσταση. 
Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργηθεί ένα κύμα ανάλογης πολυπλοκότητας, (βλ. ταλαντώσεις γύρω από άλλες ταλαντώσεις γύρω από μεγαλύτερες) έτσι ώστε το διορθωτικό κύμα το οποίο περνάμε να ικανοποιήσει τους νόμους της ΤΑ και τελικά να διασπάσει την πολύ μακροχρόνια και ισχυρή αντίσταση.
Ο κύβος όμως σ'αυτό το στάδιο έχει ριφθεί και η κατεύθυνση είναι προς τα πάνω όπως φανερώνει το σήμα του αντίστοιχου ταλαντωτή.
 

 
Πανσέληνος σήμερα. Delta Phenomenon κανείς ;

Συνοψίζοντας:Κατά μέσο όρο μόλις στραφήκαμε προς τα πάνω. Μεσοπρόθεσμα η κατεύθυνση είναι πάνω, αλλά πρέπει πρώτα να περιπλεύσομε με ασφάλεια το ακρωτήριο Χορν των 850 μον.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου