Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

16 IOYNIOY, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Καθίζηση και σήμερα κατά τα προβλεφθέντα.
Όμως στο σημείο αυτό κάπου θα πρέπει να αρχίσει, έστω και προσωρινά να εξαντλείται η ορμή της πτώσης, καθώς:

1. Ο ταλαντωτής των σημείων τάσης χωρίς συστλή είναι πλέον κοντά στην ελάχιστη τιμή του εξαντλώντας το 85% της μέγιστης διαδρομής του ως τώρα.


2. Πλησιάζομε την μέση γραμμή στο μακροχρόνιο δικράνι Andrews που παρακολουθεί πιστά τις εξελίξεις εδώ και μερικούς μήνες.

3. Τα αυτά παρατηρούνται και σε πρώτο στάδιο συστολής, και επομένως ενδεχόμενο γύρισμα πάνω η κοντά στην μέση γραμμή θα έχει διάρκεια τουλάχιστον δύο εβδομάδων.


Στους εξελικτικούς χρόνους πλησιάζομε σημαντικές στηρίξεις, με υπολογιζόμενη απόσταση από την στροφή περί την μία εβδομάδα.

Συνοψίζοντας:Αναμένεται ανακοπή της σφοδρότητας της πτώσης τουλάχιστον προσωρινά και πιθανή σαφής στροφή περίπου 5 ημέρες από αύριο (17/6). Προσοχή οι μακροπρόθεσμοι. Εγώ τουλάχιστον δεν θα συμμετέχω πριν βεβαιωθώ ότι πρόκειται για πραγματική στροφή και όχι πυροτέχνημα της μιας ημέρας.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε. Σας παρακολουθώ ανελιπώς κ. Παπαβασιλείου, αλλά λόγο μεγάλης έλλειψης χρόνου σπάνια συμμετέχω. Να έχετε υγεία και την καλοσύνη να συνεχίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα απο σημερα πως τα βλεπετε τα πραγματα κ.Παπαβασιλειου ; Ευχαριστω πολυ για την σημαντικη για εμενα αποψη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Κε Στάθη! Παντα ακμαίος και εύστοχος! Να ειστε καλα και υγιης!
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ τους φίλους και φίλες για τα υποστηρικτικά σχόλιά τους.
    Αγαπητή SMYLAN[r], σήμερα γύρισα αργά από το Πανεπιστήμιο και τα μάτια μου έκλειναν από την νύστα.
    Δεν έγραψα σχόλιο. Οδηγός για τις εξελίξεις νομίζω ότι είναι η μέση γραμμή στο δικράνι του Andrews, Αν προεκτείνετε την ευθεία των τιμών όπως φαίνονται στο διάγραμμα μέχρι να τμήσει την μέση γραμμή θα βρείτε τον (πρώτο;) στόχο. Άρα κάπου στις 700-690 θα πρέπει να παρομε μία προσωρινή τουλάχιστον ανάσα.
    Στις τιμές αυτές τόσο ο ταλαντωτής των ακροτάτων όσο και των τιμών που ακολουθούν τάση (σημειώστε ότι αυτά τα δύο υποσύνολα της χρονοσειράς των τιμών δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο και γι' αυτό τα εξετάζομε ξεχωριστά. Ακρότατα είναι οι τιμές που αλλλάζει πρόσημο ο δείκτης στην χρονοσειρά χωρίς συστολή και σημεία τάσης είναι εκείνα όπου τουλάχιστον για 2 ημέρες προχωρεί προς την ίδια κατεύθυνση), πιάνουν τις ελάχιστες τιμές τους. Οι πιθανότητες τουλάχιστον προσωρινής αντιστροφής τους κλίματος αυξάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή