Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Χωρίς εκπλήξεις η σημερινή ημέρα με νέες απώλειες για τον ΓΔ.
Η μερική ανάκαμψη από τα χαμηλά της ημέρας δεν αλλάζει κάτι.
1. Ταλαντωτές και τιμές είναι στραμμένοι προς τα κάτω όπως και χθές στα ακρότατα.


2. Απέχομε μόλις 1-3 ημέρες από τον θεωρητικό στόχο  στον εξελικτικό χρόνο

Ο ταλαντωτής αναδρομής του εξελικτικού χρόνου έχει αναπτύξει μία ελαφρά αμφισημία η οποία προοιωνίζει ανοδική αντίδραση.

Έχει αναπτυχθεί μία ελαφρότατη θετική απόκλιση στην βραδεία συνιστώσα του ταλαντωτή που μπορεί να αναγνωσθεί και ως διπλός πυθμένας.
Από την άλλη πλευρά η πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης δεν είναι και τόσο καλές, αλλά δεν είναι και αμελητέες.
3. Παρά την μεγάλη κάθοδο των τελευταίων ημερών ο ταλαντωτής αναδρομής  σε πρώτο στάδιο συστολής εξακολουθεί να μην έχει τμήσει τις βραδύτερες συνιστώσες.
Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για ψευδές σήμα, αλλά καθώς βρισκόμαστε στο τέλος ενός μεγάλου καθοδικού κύματος στον εξελικτικό χρόνο, δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ ευχαρίστων εκπλήξεων.


Συνοψίζοντας:Το αρνητικό κλίμα συνεχίζεται και όπως έχομε γράψει στρατηγική στήριξη παραμένει η περιοχή των 800-780 μον. Αρχίζουν να διαφαίνονται όμως ενδείξεις ανοδικής αντίδρασης, ενδεχομένως σημαντικής μέσα στις επόμενες δύο η τρεις ημέρες. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου παραμένω επιφυλακτικός και προσηλωμένος στην στρατηγική προστασίας κερδών και κεφαλαίου αλλά ετοιμάζομαι και για την λήξη αυτού του καθοδικού κύματος που μπορεί να μην εξαντλήσει όλο του το καθοδικό δυναμικό. Λέτε να ετοιμάζουν "ιστορικό συμβιβασμό" οι φωστήρες και να έχομε εκπλήξεις η αύριο η το Σαββατοκύριακο;

Ευχαριστώ τους φίλους που επικοινώνησαν μαζύ μου και σας καληνυχτίζω όλες κι όλους.

6 σχόλια:

  1. Καληνυχτα και απο εμενα κυριε Παπαβασιλειου.Το γεγονος οτι δεν γραφουμε δεν σημαινει οτι δεν σας μελεταμε με ολες τις εννοιες της μελετης πλην της Ελεωνορας.Σιγουρα για την αποχη μας ο καθενας μας και της καθεμια μας εχουμε τις αιτιες μας και τους προσωπικους μας λογους.Θα συμφωνησω ομως μαζι σας οτι πρεπει να δηλωνουμε παρουσια και να επικοινωνουμε-τουλαχιστον με οποιους εκτιμουμε ιδιαιτερα-γιατι ετσι
    και εσεις εισπρατετε κατι για την μεγαλη προσφορα σας.Προσωπικα για μενα δεν διδασκεται μονο ανιδιοτελεια,ηθος και ευγενεια αλλα πανω απόλα τροπο σκεψης που πιστευω ειναι το ανωτερο οπλο εναντια στις δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε, περα απο τα υλικα οφελη οπως λετε και εσεις.Με λιγα λογια μας κανετε καλυτερους.Σε συνδιασμο με ολους αυτους τους υπεροχους ανθρωπους -εννοω της χρηματιστηριακης διαδικτυακης παρεας μας-που ειτε μιλαω καθημερινα μαζι τους ειτε τους διαβαζω περιστασιακα ,ναι μας κανετε καλυτερους και με καθε ευκαιρια το δηλωνω στους χωρους του καθενος οπως κανω τωρα και σε εσας.
    Οπως εχει πει και ο ποιητης ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ και να συμπληρωσω εγω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.Ειμαι φυση αισιοδοξος αν και δεχομαι επιθεσεις απο την αντιπαλη πλευρα.Προσπαθω να ειμαι αιωνιος μαθητης.Θα κλεισω με ενα αληθινο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και με την ελπιδα οτι δεν σας κουρασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστειεύεσαι βρε Γιάννη που με κούρασες, με τέτοια λόγια....τἐτοια ψυχή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κε Στάθη! Νομίζω μια καλη ανακούφιση ανοδικη χωρις παγίδες την χρειαζόμαστε... Ειμαςτε εγκλωβισμένοι στο μικρόκοσμο μας εδω στην πατρίδα. Ήμουν Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα μα δώ την αδερφη μου, τον γαμπρό μου και τα ανηψακια μου και μου έκανε εντύπωση η ηρεμία που επικρατεί στον τόπο και η επίγνωση της κατάστασης. Έχουν προβλήματα αλλα ειναι κανονική χώρα, εδω δυστυχώς η κανονικότητα εχει χαθεί μεταξυ συγγρου και κουμουνδουρου... Να είστε καλα και καλο σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ Γιάννη μου έχω τον γιό και τα εγγόνια μου εκεί κάτω και κάθε βράδυ βλέπω εφιάλτες.
    Όταν μπορώ να κοιμηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή