Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο σκέλος της πρόβλεψης περί δοκιμής των 1050 μον. σήμερα.
Για να δούμε τι συνέβη και προς τα που πάμε:

1. Ο ταλαντωτής αναδρομής σε πρώτο στάδιο συστολής κορέσθηκε στο καθοδικό του όριο.

Η πιθανότης 8ης συνεχόμενης καθοδικής συνεδρίασης είναι περί το 15% αν θεωρήσομε ως σύνολο αναφοράς (χώρο ενδεχομένων)  το υποσύνολο των ακροτάτων και περί το 1% αν θεωρήσομε ως σύνολο αναφοράς όλη την χρονοσειρά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η πιθανότης καθοδικής συνέχειας είναι μικρή. 
Ο εξελικτικός χρόνος επίσης βρίσκεται μία ανάσα από την τιμή κορεσμοὐ.

Οι δύο αυτές παρατηρήσεις σε συνδυασμό με όσα γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες λένε ότι θα πρέπει να είμαστε κοντά σε διορθωτική ανοδική κίνηση.
Το κυρίαρχο κατά την ταπεινή μου άποψη σενάριο έχει ήδη παρουσιαστεί σε προηγούμενες αναρτήσεις και επαναλαμβάνεται πάλι.

Δεν είναι το μόνο, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντοτε στον σχηματισμό τριγώνων είτε διορθωτικών είτε υπό την μορφή κυμάτων ώσεως (διαγώνια τρίγωνα η "σφήνες").
Παραδείγματος χάριν ο φίλος Σόλων και είμαι βέβαιος και άλλοι προτείνει ότι ισχύει το εξής:



 Δεν αποκλείεται, αλλά νομίζω ότι έχει μικρότερη πιθανότητα, διότι θα χρειαζόταν πολύ περισσότερος χρόνος για να συμπληρωθεί η διόρθωση παράγμα που δεν συμβαδίζει με τις έως τώρα δικές μου παρατηρήσεις  και σε δεύτερο στάδιο συστολής η γραμμή του διαγωνίου καθοδικού τριγώνου ξεκινώντας από την κορυφή του Α μπλε αφήνει έξω την κορυφή d. 
Η λοιπόν πρόκειται για σύνθετο d που θα το δούμε να εξελίσσεται τις απόμενες ημέρες με μία μικρή και σύνθετη, από άποψη κυμάτων άνοδο προς ένα τελικό e προς την άνω πλευρά του τριγώνου, η δεν είναι τα πράγματα έτσι.Έχει σημασία αυτή η διαφορά.

Συνοψίζοντας:Μετά την δοκιμή των 1050 μον. βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά, πιθανότατα αύριο,  σε μία διόρθωση κατά την ταπεινή μου άποψη. Ορμητική συνέχεια προς τα κάτω είναι εξαιρετικά δυσοίωνη και σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο είναι καταστρεπτικότερο και μεγαλύτερου μεγέθους.

11 σχόλια:

  1. Πολύ μπέρδεμα τελικά.
    Ευχαριστούμε για τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρε εισαι μεγαλος αναλυτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να είστε φίλε μου.
      Σας είμαι ευγνώμων που βρίσκετε κάποια χρησιμότητα σε όσα γράφω.

      Διαγραφή
  3. Γιατρε μου ισχυει το 1150-1200 ?
    ευχαριστω πολυ εαν μπορεσεις και μου απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεωρία έτσι λέει αν και θα πρέπει να μας βασανίσει μέχρι να πάει εκεί αν έχω δίκιο εγώ, ενώ θα πάει εύκολα αν έχει δίκιο ο Σόλων.

      Διαγραφή
  4. Γιατρε μου τι εχει πεο ο Σολων οτι θα παει ευκολα ?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δες τε τα διαγράμματα στην ανάρτηση.
    Με το δικό μου σενάριο, το τελευταίο ανοδικό κύμα του τριγώνου είναι πολυπλοκο με αρκετές ημέρες πάνω κάτω.
    Ακολουθείται από ένα μεγάλο καθοδικό κύμα.
    Με το σενάριο του Σόλωνα τελειώνει εδώ η διόρθωση και πάμε για πυροτεχνήματα μέσα στον επόμενο ένα με δύο μήνες με στόχο τις 1400-1450

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΟΔΟΥ (ΑΥΡΙΟ) ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 40ΑΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 980 (ΧΛΩΜΟ) ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΕΝΑ 5-6% ΤΟ ΓΔ.ΣΥΓΚΛΙΝΩ ΜΕ KING ΠΕΡΙΞ TOY 990-1000.ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 (ΟΤΕ ΜΥΤΙΛ).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ 3 ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 7 ΕΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΚΑΖΙΑ.ΜΠΕΡΔΕΜΑ-ΟΨΟΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 5-6% ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΔ. ΚΑΤ ΕΜΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο 40ΑΡΗΣ ΤΟ 980 (ΧΛΩΜΟ) ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΣ ΛΙΓΟ 25 ΑΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΤΩ ΟΡΙΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΟΞΩ.ΞΕΠOΥΛΑΕΙ FUND ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα φίλε gmag28. Λαμβάνω πάντοτε σοβαρότατα υπ'όψιν τις ευστοχότατες παρατήρήσεις σας και σας ευχαριστώ για την συμβολή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή