Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2014: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Επιβεβαιώθηκε η καθοδική πορεία.
Μένει τώρα να δούμε αν θα  κρατήσουν οι στηρίξεις που βρίσκονται πιο κάτω.
Οι ταλαντωτές αναδρομής πήγαν προς τα κάτω όπως ανεμένετο και προοιωνίζουν περαιτέρω καθοδική πορεία σε πρώτο στάδιο συστολής.

Αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να ακολουθήσει και ο εξελικτικός χρόνος.
Στην προηγούμενη ανάρτηση είδαμε ότι ο εξελικτικός χρόνος έχει γυρίσει προς τα κάτω.
Επειδή, μετρούμενος σε ημέρες έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αριθμός Fibonacci, και επειδή τελείωσε σύμφωνα με όλα τα φαινόμενα η περιέλιξη του δείκτη εντός της έλλειψης που Gann για την οποία γράψαμε χθες, πιστεύω ότι η πτώση θα έχει κάποια δάρκεια ακόμη, με μία ίσως ασθενή ανοδική αντίδραση.
Η διάρκεια προβλέπεται γύρω στις 4 ημέρες


Αν λύσομε την γραμμική εξίσωση του παρακάτω σχήματος ως προς x θέτοντας την τιμή του y=121=88*1,38 και χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο δύο ημερών

αναμένομε περαιτέρω πτώση τις επόμενες 3-5 ημέρες.
Στο σημείο αυτό θα έχουν πραγματοποιηθεί 6-8 συνεχείς συνεδρίες με το ίδιο πρόσημο, οπότε και απίθανο είναι να συνεχίσομε προς τα κάτω χωρίς ανάσα και έως τότε θα πρέπει να έχει εξαντληθεί η πορεία του ταλαντωτή αναδρομής προς τα κάτω.
Για να μην μπούμε σε περιπέτειες θα πρέπει να κρατήσουν οι 1100 μον.
Συνοψίζοντας:Αναμένεται περαιτέρω πτώση προς την περιοχή των 1100 μον, εντός των επομένων 3-5 ημερών.
Ακόμη και αν διακοπεί η σειρά της καθόδου από ανοδική αντίδραση, οι πιθανότητες είναι υπέρ συνεχείας προς αυτό το σημείο.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.



2 σχόλια:

  1. Περιγράφετε με αριθμούς όσα σκέφτομαι κάθε φορά που κοιτώ τη συνεδρίαση και το κλείσιμο της. Έχω δακρύσει από συγκίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πατρίδα μας οι αριθμοί ήταν πάντοτε κάτι ζωντανό.
      Αργότερα έγιναν ψυχρό όργανο της επιστήμης χωρίς να χάσουν την"Δωρική τους ομορφιά" όπως είπε ο μεγάλος Hilbert.
      Απ' αυτούς προέκυψε η μουσική και το μέτρο της ποίησης. Ο Ευριππίδης ίσως να γινόταν ένας από τους μεγάλους μαθηματικούς αν δεν κατέκαιε την ψυχή του το πάθος της ποιητικής έκφρασης και ο Πυθαγόρας ανακάλυψε τους μουσικούς τόνους ακούγοντας τον ήχο πού έβγαζαν κάτω από το σφυρί του σιδηρουργού σιδερένια ελάσματα διαφορετικού μήκους.
      Δεν με εκπλήσσει η συνάντηση του δρόμου της καρδιάς και του δρόμου των αριθμών. Όπως και σας όμως δονεί την ψυχή μου η συνάντηση μας.

      Διαγραφή