Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λόγω εκτάκτων συνθηκών σε πολλαπλά επίπεδα, διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του ιστολογίου. 
Ευχαριστώ τους φίλους και τις φίλες για την συμμετοχή σας.

18 σχόλια:

  1. Η υπόγα θα είναι πολλή φτωχή χωρίς εσάς ….
    Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφασή σας, θα αναστείλει την λειτουργία του και το Ημερολόγιο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα, αφηνετε ενα τεραστιο κενο......ευχαριστω πολύ, για τις γνωσεις και όχι μονο, που μου προσφερατε, ελπίζω όλα να εχουν ενα αισιο τελος, και συντομα να ειστε , παλι κοντα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα, αφηνετε ενα τεραστιο κενο......ευχαριστω πολύ, για τις γνωσεις και όχι μονο, που μου προσφερατε, ελπίζω όλα να εχουν ενα αισιο τελος, και συντομα να ειστε , παλι κοντα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Παπαβασιλείου, δεν συμμετείχα ποτέ ενεργά στο ιστολόγιό σας, μόνο σας διάβαζα (αν και καταλάβαινα πολύ λίγα απ' όσα γράφατε)...υπήρχε όμως πάντα στο τέλος και ένα "άρα" για τους πολλούς.
    Δεν θα πω τίποτα άλλο παρά μόνο ότι ΔΕΝ πρέπει να σταματήσετε, ειδικά ΤΩΡΑ.
    Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, όταν κουραστείτε ή βαρεθείτε, όχι όμως ΤΩΡΑ.
    Με πολλή εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηδη σας απάντησα...κ φυσικα δεν δεχομαι την αιτια της " ........ κατσαρόλας"..ολα τα υπολοιπα σεβαστα....οτι μπορω για να βοηθησω...στην διαθεση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λενε οτι οι ιδιαιτερα μορφωμενοι ανθρωποι εχουν ευκολα τα λογια για επικες μαχες σε φουρτουνιασμενες θαλασσες αλλα στο πρωτο μικρο κυματακι /οχι των χρηματαγορων/ τα ξεχνουν ολα
    Δεν ειναι αληθεια αυτο ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι κρίμα όταν ανθρωποι που προσφέρουν αφιλοκερδώς κρίνονται με αυτόν το κακό τρόπο. Κύριε Παπαβασιλείου συνέχισε την προσφορά σου και αγνόησε αυτούς που δεν αξιζουν της προσοχής σου. Είναι η καλύτερη απάντηση πρός αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας κ. Στάθη! Δε σας γνωρίζω παρά μόνο διαδικτυακά αλλά νομίζω ότι είναι εύκολο από τα γραφόμενα σας να καταλάβουμε την ποιότητα σας κυρίως ως ανθρώπου γιατί ως αναλυτή δεν έχω το υπόβαθρο να σας κρίνω σωστά! Αν η αιτία της προσωρινής αναστολής είναι η διένεξη με τον "Ευσταθειο" αναλυτή επιτρέψτε μου να πω πως μάλλον η απόφαση σας αδικεί τους υπόλοιπους που σας παρακολουθούν και σας εκτιμούν!
    Εύχομαι ταχεία επιστροφή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Παπαβασιλεόυ, μεγάλη έκπληξη.
    Γιατί αφήνεται ένα τόσο πετυχημένο blog;
    Μπορώ να βοηθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχομαι να είναι περαστικα και σύντομα κοντα μας κυριε Σταθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΔΑΣΚΑΛΟ .ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε καθηγητά καλημέρα.
    Κρίμα, πολύ κρίμα να διακόψετε το ιστολόγιό σας. Όταν το ανακάλυψα σκέφτηκα, με πολύ θαυμασμό, ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν διαμάντια που δεν τα ξέρουμε.
    Δεν μπορώ να πω για τη μέθοδό σας, γιατί πολύ λίγα κατέχω από "αριθμούς", αν και, όπως είπε προηγούμενος φίλος, πάντα υπήρχε ένα συμπέρασμα που βοηθούσε ακόμα κι εμένα.
    Τα κείμενά σας όμως ήταν μια όαση και, προσωπικά σε μένα, μου δίναν ελπίδες ότι, αφού υπάρχουν Άνθρωποι σαν κι εσάς, που γράφουν από ψυχής, με ευαισθησία, αγωνία και έννοια για το σύνολο, δεν μπορεί, δεν θα χαθούμε, αργά ή γρήγορα κάτι θ΄ αλλάξει σ΄ αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα της χώρας μας. Και όσο πιό πολλοί, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει αυτό.
    Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να επανέλθετε το συντομότερο δυνατόν. Είναι απώλεια μεγάλη να σιωπούν "φωνές" όπως το δικό σας ιστολόγιο, όχι μόνο γι αυτούς που σας ξέρουν και για άλλους που κάποια στιγμή, έστω καθυστερημένα, θα σας "ανακαλύψουν". Σκεφτείτε μόνο ποιούς και τί εξυπηρετεί το να παύουν "φωνές" όπως η δική σας.
    Μην το επιτρέψετε.
    Με πολύ μεγάλη εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι γίνεται ρε παιδιά; αναθεμα κι αν καταλαβαίνω.Φυσικά και δε μου πέφτει λόγος αλλά..... λυπάμε πολύ. Πολύ απότομα όλα..
    Έμπαινα τα βράδια πριν κοιμηθώ 12 τα μεσάνυχτα, (με τα ματια να μισοκλείνουν από την κούραση της ημέρας) να διαβάσω τη γνώμη του αξιόλογου Ανθρώπου που μου προσφερε τις γνώσεις του και την αποψή του για πράγματα που ήμουν άσχετος. Από το ύφος του φαίνεται το επίπεδο του. Χωρίς να τον ξέρω ήταν η ήρεμη δύναμη του λόγου στον www. Χωρις να το ξέρει ο blogger, από την καρδιά μου εβγαινε ένας καλός και ομορφος λόγος "σε ευχαριστώ" για όσα απλόχερα μας μεταδίδει. Του έδινα ενέργεια κι ας μη το ξέρει. Γιατι η θετική ενέργεια πηγαίνει στον παραλήπτη!
    Θα συνεχίσω να διαβάζω τα παλιά για να προχωρήσω μόνος.

    Ότι κι αν κάνεις κ. Παπαβασιλείου... (προσωπικό θέμα) σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ Τ’ ΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΤΡΟΠΙΝΗ ΨΥΧΗ, ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝΕ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΥΑ. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .
    (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ)
    OLVINO COSSIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να προσθέσω και εγώ ότι διαβάζοντας τον Κ. Στάθη με βοήθησε να ανακαλύψω τον καλύτερο εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΑΣΚΑΛΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ CAPITAL ME NICK PROCLUS.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΝΕΑ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ CAPITAL (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ καθηγητά γεια σας.
    Άφησα το χρόνο να κυλήσει -από την μέρα της απότομης γνωστοποίησης σε εμάς- της διακοπής του ιστολογίου σας. Εύχομαι να έχετε λιγότερα θέματα να αντιμετωπίζεται πια και να σας έχουμε κοντά μας.
    ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΟΝΝΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή