Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

2 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Διδασκαλία δύο μαθημάτων ταυτόχρονα, κοινωνικές περιπλοκές, μετρήσεις και ξαναμετρήσεις που καταλήγουν σε σπαζοκεφαλιές μέσα σε άλλες σπαζοκεφαλιές κοκ έχουν προκαλέσει χρόνιο λόξυγγα στο ιστολόγιο. Ευτυχώς έρχεται το καλοκαίρι, οι σπαζοκεφαλιές σιγά σιγά λύνονται και μένουν οικοινωνικές περιπλοκές.

Άνοδος και στην τελευταία συνεδρίαση και καιρός για επανεξέταση της κατάστασης:

1. Η ταχεία συνιστώσα του ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής κορέσθηκε. Η πιθανότητα ανοδικής συνέχειας χωρίς προσωρινή υποχώρηση για να προλάβουν και οι βραδύτερες συνιστώσες την ταχεία είναι περίπου 50-50, ι΄σως και λίγο πραπάνω.

2. Στο ίδιο υποσύνολο σημείων χωρίς συστολή ανακατεύονται πάλι τα πράγματα, καθώς ναι μεν έχομε σημείο εισόδου το οποίο εξακολουθεί να ισχύει, και μία υγειή πορεία του δείκτη πάνω στην γραμμή των πρώτων αντιστάσεων, αλλά αυτή η άνοδος δεν έχει αρκετή ορμή για να δώσει ένα καθαρό πιο μακροχρόνιο ανοδικό σήμα.
 
Για να πούμε ότι έχομε συνέχεια πρέπει να διασπάσομε αποφασιστικά την γκρίζα γραμμή αντίστασης και μετά από ρηχό γύρισμα να συνεχίσομε ορμητικά προς τα πάνω.
 

3. Ο ταλαντωτής ακροτάτων έχει φθάσει με καλό ανοδικό σήμα στο σημείο 0 όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί προσωρινή αντιστροφή η όχι.

Ο εξελικτικός χρόνος στο υποσύνολο των σημείων τάσης βρίσκεται επίσης ενώπιον της πρώτης σημαντικής αντίστασης που θα κρίνει αν πρόκειται για πρώτο κύμα ενός μεγαλύτερου ανοδικού, η θα πάμε πλάγια προς ένα τρίγωνο (κατά πάσα πιθανότητα) η αν η τελευταία κάθοδος ήταν και το τέλος της διόρθωσης μέσα από έναν ακανόνιστο επίπεδο σχηματισμό.

Πάντως το ανοδικό σήμα του ταλαντωτή του εξελικτικού χρόνου είναι ισχυρό και πιστεύω ότι ακόμη και μετά από διόρθωση έχει ανοδική σηνέχεια.

 Συνοψίζοντας:Βρισκόμαστε σε βραχυπρόθεσμα κρίσιμο σημείο, με αρκετά πιθανή προσωρινή υποχώρηση. Πρέπει να διασπάσομε τις 1245 με ορμή και διάρκεια για να πούμε ότι έχομε μπει στο επόμενο ανοδικό κύμα. Η πιο μακροχρόνια δομή της κυματομορφής είναι περισσότερο συμβιβαστή με πλαγιοκαθοδική διόρθωση παρά με εκρηκτική άνοδο όπως έχομε πει και στις αναρτήσεις του Μαϊου.

Καλημερίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου