Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

17 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Κινηθήκαμε σύμφωνα με την υπόθεση την οποία έχομε διαμορφώσει.
Όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει.
Βραχύ σχόλιο, λόγω υποχρεώσεων.
1. Ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής κατακρημνίσθηκε και βρίσκεται κοντά σε περιοχές όπου συμβαίνουν ανοδικές αντιδράσεις.2. "Μανσέτα" γύρω από την γραμμή των σημείων περιστροφής από τις γραμμές αντίστασης και στήριξης. Αναμένεται αποφασιστική κίνηση εντός των επομένων δύο έως τριών ημερών.
 Αρχίζει να δημιουργείται μία περίπλοκη εικόνα στον ταλαντωτή αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο σημείων.3. Σαφἠς πλέον αντιστροφή στον ταλαντωτή εξελικτικού χρόνου στο υποσύνολο των σημείων τάσης στην ταχεία του συνιστώσα.


4. Κοιτάξτε όμως τι έχει γίνει στο υποσύνολο των σημείων τάσης μετά τις τελευταίες κινήσεις:
 
Η πολύπλοκη κυματομορφή του δευτέρου σταδίου που επιδέχεται πολλές αναγνώσεις, περιελίσσεται γύρω από μία ανωτέρου σταδίου πολυπλοκότητας η οποία είναι αισιόδοξη σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η ακόμη πιο πολύπλοκη κυματομορφή του πρώτου σταδίου είναι ακόμη πιο δυσανάγνωστη.

Συνοψίζοντας: Αναμένεται περαιτέρω πλάγια, πλαγιοκαθοδική ταλαιπωρία για λίγο ακόμη, αλλά αρχίζομε να βλέπομε τον σχηματισμό βάσης για περαιτέρω άνοδο.
Βραχυπρόθεσμα οι πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης είναι της τάξης του 55-60%.
Πιστεύω ότι θα είναι προσωρινή, καθώς στην επικρατέστερη εκδοχή λείπει ένα ακόμη καθοδικό κύμα για να σχηματισθεί η μακροχρόνια βάση εκκίνησης προς τα πάνω.
Η εκ νέου αντιστροφή του ταλαντωτή του εξελικτικού χρόνου και των υπολοίπων ταλαντωτών των τιμών θα σηματοδοτήσει αυτή την εξέλιξη.

Καλημερίζω τις φίλες και τους φίλους στου ιστολογίου.

4 σχόλια:

 1. Συνοψίζοντας: Αναμένεται περαιτέρω πλάγια, πλαγιοκαθοδική ταλαιπωρία για λίγο ακόμη, …
  Βραχυπρόθεσμα …πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης …Πιστεύω ότι θα είναι προσωριν(ή)ές, καθώς στην επικρατέστερη εκδοχή λείπει ένα ακόμη καθοδικό κύμα για να σχηματισθεί η μακροχρόνια βάση εκκίνησης προς τα πάνω.

  Δηλαδή κ. Στάθη, …εκτιμάτε(!) πως, θα γίνει μια κίνηση μέχρι τις 1320 και έπειτα στα πρόσφατα χαμηλά 1060 για να φύγει δυναμικά προς τα πάνω?

  Ευχαριστώ
  Αλέξανδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι Αλέξανδρε, αυτή είναι η εκτίμησή μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ alexandros
  Επιτρέψτε μου ένα σχόλιο στην διεύθυνση :
  http://vasilismarkakis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3894.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας ευχαριστώ πολύ κ. Σταθη.
  Σας ευχαριστώ πολύ κ. Μαρκάκη.
  ''Θέλω'' (και προσπαθώ) να είμαι παίχτης μεταξύ του ''2-3 κινήσεις το έτος'' και ''long'', οπότε η διαφορά των 1060 και 1090 δεν με επηρεάζει πάρα πολύ.
  Στην μια περίπτωση θα ξεκινούσα την τοποθέτησή μου από τις 1100 και στην άλλη από τις 1120 μον.
  Το βασικότερο απ όλα είναι πως ταυτίζονται οι απόψεις σας στην καθοδική εκδοχή(!).

  Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  Αλέξανδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή