Τρίτη 20 Μαΐου 2014

20 MAΪΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η "εντός δύο η τριών ημερών" άνοδος, ήλθε σήμερα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.
Τι άλλαξε όμως στα διαγράμματα μας  και στους δείκτες μας;
Εκ προοιμίου σας λέω, πολύ λίγα.
Ναι τέθηκαν τα θεμέλια για μία άνοδο ως τις 1200 μον. περίπου, αλλά προσοχή, κατά πάσα πιθανότητα είναι διορθωτικό κύμα.

Ας πάρομε τα πράγματα από την αρχή:

1. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά στο διάγραμμα των σημείων που ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής. 
Διαγράφεται η πιθανότης αντιστροφής όμως.
 

2. Διαμορφώνεται μία περίεργη εικόνα πυθμένα των σημείων τάσης χωρίς συστολή τόσο στο διάγραμμα των τιμών όσο και στον ταλαντωτή.
  

Μία μελλοντική πορεία όπως αυτή που διαγράφει η γαλάζια τιμή προς τις 1200-1245, θα ήταν συμβιβαστή με άνοδο του ταλαντωτή αναδρομής προς την γραμμή 0, και με την υπόθεση ότι βρισκόμαστε σε σύνθετη διόρθωση και θα έδιδε έναν μεγαλύτερο τεχνικό σχηματισμό ΩΚΩ από τον μικρό με πράσινα γράμματα που σχηματίσθηκε κατά την πρόσφατη κάθοδο. Θα ήταν επίσης 0,38-0,618 αναδρομή της καθόδου.
3. Στο υποσύνολο των ακροτάτων χωρίς συστολή δεν άλλαξε τίποτε κατά σημαντικό τρόπο στον ταλαντωτή, αν και η γραμμή των τιμών γύρισε προς την γραμμή των σημείων περιστροφής.
 
Βρισκόμαστε όμως αρκετά κοντά σε ζώνη αντιστροφής.

Συνολικά:Βίαιη άνοδος σήμερα η οποία πιθανότατα θα έχει και συνέχεια με πιθανό τελικό στόχο την ζώνη των 1175-1245 μον., η οποία όμως πιστεύω ότι εντάσσεται στο πλαίσιο διόρθωσης της καθόδου. Κατά τά λοιπά όπως τα είπαμε το πρωϊ. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου βρισκόμαστε σε πολύπλοκη διόρθωση και χρειάζεται πολλή προσοχή.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.


1 σχόλιο: