Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Κατάπαυση των εχθροπραξιών σήμερα στο ΧΑΑ. Εύθραυστη εκεχειρία απ'ότι φαίνεται.

Ας δούμε που βρισκόμαστε.

1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τάσης όπου παραμένει το σήμα εισόδου. Όσο περνούν οι ημέρες και δεν μετακινείται προς τα πάνω αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι  βρχυπρόθεσμα ψευδές.
 

2. Στο ίδιο υποσύνολο αλλά χωρίς συστολή, η γραμμή των τιμών είναι σε επαφή με την γραμμή των σημείων περιστροφής και αναμένομε την συνέχεια. Διάσπαση προς τα κάτω σημαίνει έναρξη πέμπτου καθοδικού κύματος.
Στασιμότης στον ταλαντωτή αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο.

3. Στα ακρότατα είχαμε εξελίξεις.
Εκεί διεπιστώθη (και το σημειώσαμε για μελλοντικό υπολογισμό των δυνατοτήτων και της συμπεριφοράς του ταλαντωτή) ψευδές σήμα εισόδου. Το έχομε δει και στο παρελθόν αυτό και αυτή η περιοχή μεταξύ 0,5-0,7 έχει κάπως ηυξημένη πιθανότητα να δώσει ψευδή σήματα.
Αν είναι όντως έτσι και βέβαια έχομε πει ότι η βραχυπρόθεσμη τάση είναι καθοδική περιμένομε περαιτέρω κάθοδο πριν δούμε αναστροφή.
 

Εύθραυστη ισορροπία στις τιμές όπου η γραμμή των τιμών βρίσκεται και εδώ σε επαφή με την γραμμή των σημείων περιστροφής.
Στον εξελικτικό χρόνο για τα μεν ακρότατα τα είπαμε χθές, στα δε σημεία τάσης δόθηκε και εδώ σημείο αντιστροφής.
 

Η εικόνα όμως του εξελικτικού χρόνου δεν είναι σαφής και θα κριθεί τις επόμενες ημέρες αν προσπαθεί να σχηματίσει έναν ανώμαλο επίπεδο σχηματισμό και βρίσκεται σε ένα πέμπτο κύμα προς τα κάτω η αν προσπαθεί να τελειώσει ένα μικρό abc πριν ξαναρχίσει να κινέιται ανοδικά.
Η συντηρητική άποψη υιοθετεί το πρώτο σενάριο παρά το σημείο αντιστροφής.
.

Συνοψίζοντας:Βραχυπρόθεσμη καθοδική τάση, η οποία εντός του ερχομένου δεκαημέρου θα πρέπει να τελειώσει. Περιμένομε αυτή την αποσαφήνιση εντός της επομένης εβδομάδος.

Αντιστάσεις και στηρίξεις για αύτριο στα υποσύνολα ακροτάτων και σημείων τάσης.

Καληνυχτίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου