Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Συνέχεια της καθόδου σήμερα αλλά με πιο ήπιους ρυθμούς.

1. Στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση και σε πρώτο στάδιο συστολής επισημοποιήθηκε η προσωρινή βραχυπρόθεσμη αντιστροφή της τάσης, με την σαφή διάσπαση της βαρύτερης συνσιστώσας του ταλαντωτή από την ταχύτερη.



2.  Στο ίδιο υποσύνολο χωρίς συστολή η γραμμή των τιμών σαφώς κάτω από την γραμμή των σημείων περιστροφής, υποδηλώνει συνέχεια προς τα κάτω.
Ο αντίστοιχος ταλαντωτής εμφανίζει υστέρηση και η ταχεία του συνιστώσα αυξήξηκε και σήμερα, αλλά φαίνεται και αυτός να στρίβει προς τα κάτω.





3. Στα ακρότατα, συνεχίζει την καθοδική της πορεία η  ταχεία συνιστώσα του ταλαντωτή, με βραδύ ρυθμό. ενώ οι γραμμές αντίστασης στήριξης ανοίγουν προς τα κάτω.



Συνολικά αρχίζει να  δημιουργείται η εικόνα μιάς πιο μακροχρόνιας πλαγιοκαθοδικής διόρθωσης, καθώς στο δεύτερο στάδιο συστολής παρατηρούμε ότι συμπληρώθηκε ένα αρκετά πολύπλοκο κύμα με μορφή τελικού διαγωνίου τριγώνου και αναμένεται πορεία προς τα κάτω που εκ πρώτης όψεος είναι δυνατόν να αγγίξει τις 100-150 μον, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να το πούμε.

Συνολικά:Όλα δείχνουν ότι η μεσοπρόθεσμη εικόνα χαλά, και ότι μπαίνομε σε διόρθωση διαρκείας τουλάχιστον δύο εβδομάδων παρά τις ενδεχόμενες ενδιάμεσες οπισθοδρομήσεις. Προσωρινά φαίνεται να αναβάλλεται ο στόχος των 1350-1400 μονάδων. Προσωπικά είμαι εκτός παιδιάς και προστατεύω τα κέρδη από το 2012.

Καληνυχτίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου.

3 σχόλια:

  1. Kυριε Σταθη στις ποσες μοναδες περιπου φτανει η ταχεια συνιστωσα στο -1000 και στις ποσες περιπου η γαλαζια?Υπαρχει περιπτωση μετα την διορθωση να εχουμε νεο 5κυματικο ανοδικο?Η ερωτηση που σας απευθυνω συνδυαζεται με το γεγονος οτι ο προεδρος του οτε αγορασε για παρτι του 20000 μετοχες στα 10 ευρω 2 ιανουαριου του 2014 και ο οργανισμος οτε 4897332 με μεση τιμη περιπου στα 10,8 ευρω.Επειδη οι προαναφερθεντες εχουν εσωτερικη πληροφορηση μου γεννουνται σκεψεις.Συγχαρητηρια για την μεθοδο σας οταν την ακολουθησα ειχα + οταν την παραβλεψα περασα στα -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε μου.
    Το ερώτημα είναι κατ'ουσίαν το ίδιο που μου υπέβαλλες προ ημερών και η απάντηση είναι η ίδια. Δεν μπορεί κανείς από τον ταλαντωτή να υπολογίσει το τέλος της διαδρομής του κύματος με ασφάλεια.
    Πάντως η εκτίμηση από τις γραμμές τάσης και τις αναλογίες Fibonacci είναι ότι έχομε ακόμη γύρω στις 70-80 μον. κάτω.
    Βεβαίως και περιμένομε το πέμπτο κύμα. το οποίο βέβαια αυτή την φορά νομίζω ότι θα μας πάει στον στόχο των 1350-1400 μον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kυριε Σταθη τωρα να πω οτι διαβαζω τωρα το σχολιο σας στην ερωτηση που σας εθεσα και μου φανηκε παραξενο οταν στο capital μου ειπατε οτι εχει απαντηθει.Συγχαρητηρια για τη μεθοδο σας.Πιστευω οτι θα αλλαξουμε μονοπατι συντομα μετα την υπερβαση των 1370 μοναδων στο 40αρη που τον εχω σηματωρο.Ειμαστε παντα ομως επιφυλακτικοι και πιστευω ακραδαντα οτι το 2800 δεν θα ναι μακρυα(βαθος 3 χρονων το πολυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή