Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΓ ΤΟΥ ΧΑΑ

Και σήμερα ανόδου συνέχεια.
Δεν έχομε πολλά πράγματα να πούμε, καθώς έχει προηγηθεί η ανάλυση των προηγουμένων ημερών.
Δύο είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά της ημέρας:

1. Στον εξελικτικό χρόνο των σημείων που ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής σήμερα πιάσαμε τις 135,5, ημέρες που μπορεί να είναι αντίσταση.



Επίσης στην ίδια χρονοσειρά, ο αριθμός των ημερών συναλλαγών από την αρχή του κύματος (βλ. χθεσινη ανάρτηση) είναι 202 που με την σειρά του είναι 47 (Αρ. Lucas)*1.618^3+2.
Δηλαδή εξαντλείται το παράθυρο των 2 ημερών για πιθανή διόρθωση αύριο.
Οι πιθανότητες είναι πολύ υπέρ της έναρξης  μικρής έκτασης διόρθωσης, διαρκείας περίπου 3 ημερών, καθώς η πιθανότητα περισσοτέρων των 6 ημερών συνεχούς ανόδου είναι <<1%.
Δεν συντρέχει όμως κανείς λόγος ανησυχίας, καθώς οι ταλαντωτές και του εξελικτικού χρόνου και των τιμών και στα δύο υποσύνολα είναι ακόμη μακρυά από το σημείο κορεσμού,

πλην

2. Του ταλαντωτή αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής όπου ναι μεν βρισκόμαστε ακόμη μακρυά από το σημείο κορεσμού (τιμή +1) αλλά την πλησιάσαμε (τιμή +0,85).

Συνοψίζοντας: Είναι αρκετά έως πολύ πιθανή διόρθωση μικρής έκτασης πριν πάρομε ξανά τον δρόμο προς τα πάνω, αλλά η τάση παραμένει ανοδική και κανείς από τους στόχους που έχομε θέσει δεν έχει αναιρεθεί.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2014


Καληνύχτα στους φίλους και φίλες του ιστολογίου

4 σχόλια:

  1. Σταθη μου,να σου ευχηθω και απο δω Χρονια πολλα ,πολλα και καλη χρονιά.
    Συνεχιδω απτοητα και σε διαβαζω,αλλα οπως ξερεις,το αγα[ημενο μου κομματι στο κειμενο σου ,ειναι αυτο στο τελος, κατω ,κατω , που λεει Συνοψιζοντας.........Αυτο κραταω παντα στο μυαλο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την κα kathi μας.
    Συνειδητοποίησα επιτέλους ότι αν είναι να έχει κάποιο πρακτικό χαρακτήρα η μεθοδολογία θα πρέπει στο τέλος να έχει κάποιο πρακτικό και κατανοητό μήνυμα.
    Τα υπόλοιπα είναι για μας τους άρρωστους με την ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exεις δίκαιο Σταθη.Η ομορφια στο να δοκιμαζεις συστηματα και μεθοδολογίες,ειναι κατι που σε γεμιζει,και μαγευεσαι στο τι ομορφια κλεινουν μεσα,ολες οι εφαρμογες των μαθηματικων.
    Σε πολλους απο μας,μενει το δια ταυτα.Υποκλινομαστε βεβαια ολοι,σε τετοια μυαλα.

    Ειναι σαν ενα πολυ καλο φαγητό.
    Ενω εγω πασχιζω να βρω διαφορες συνταγες,για ενα γευμα,αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα,και σπανιως με ρωταν να τους πω την συνταγή.Απλα με ρωταν ποτε θα το επαναλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυχαριστούμε για τις καθημερινές αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή