Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2014: ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δεν άλλαξε η εικόνα.
Ο ταλαντωτής αναδρομής στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση πέρασε σε αρνητικό έδαφος, αλλά έχει αρκετή διαδρομή προς τα κάτω ακόμη.


Αναιμική αντίδραση με άγγιγμα της γραμμής των σημείων περιστροφής από την γραμμή των τιμών στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση χωρίς συστολή.

Αρχίζει να δημιουργείται σοβαρή υποψία ότι αυτή η αναιμική αντίδραση είναι τέταρτο κύμα ενός προς τα κάτω πενταριού στο υποσύνολο των ακροτάτων.

 Παραβιάσθηκε προς τα κάτω ο εξελικτικός χρόνος κατά μία ημέρα και επομένως δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αισιόδοξοι για την μεσοπ΄ροθεσμη πορεία, όσο είμαστε πριν.

Συνοψίζοντας:Τα συννεφάκια που είδαμε στον ορίζοντα αρχίζουν και γίνονται μεγάλα.
Λόγω αναχώρησης μόλις προλαβαίνω να τελειώσω αυτό το σημείωμα.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα κύριε Στάθη,
    Προ τελευταία παράγραφος: ''...και επομένως δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αισιόδοξοι για την μεσοπρόθεσμη πορεία, όσο είμαστε πριν. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την μεσοπρόθεσμη πορεία.''

    Είναι οφθαλμοφανές πως βιαζόσασταν ...και ο ‘’δαίμων’’ έκανε την δουλειά του!.

    Σε κάθε περίπτωση (χωρίς να είμαι αναλυτής, απλά για μια αίσθηση πρόκειται…) η αβεβαιότητα αυτή δείχνει πως ‘’θέλουν’’ να το πάνε πάνω αλλά α) δεν βοηθάει το γενικότερο κλίμα, και β) δεν υπάρχουν νεοεισαχθέντες.

    Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή εύχομαι.
    GOOFY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
    Ευχαριστώ πολύ φίλε Αλέξανδρε για την υπόδειξη του λάθους.
    Το σημείωμα εγράφη με την ψυχή στο στόμα καθώς έπρεπε να ετοιμάσω τις αποσκευές μου για το μηνιαίο ταξίδι προς την Αθήνα από την Κρήτη και να αναχωρήσω για το λιμάνι.
    Συγγνώμην φίλοι αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΒΓΗΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ φίλε sotir7, για τα καλά σας λόγια.
    Αν βρίσκετε κάποια αξία στα αναρτώμενα πες τε και στους φίλους σας να μας επισκεφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή