Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δεν έχομε και πολλά να πούμε σήμερα καθώς η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί συνέχεια της εξέλιξης του σεναρίου πλαγιοακαθοδικής διόρθωσης το οποίο αρχίσε να εξελίσσεται απο την προηγούμενη εβδομάδα.

Δράττομαι της ευκαιρίας, μιά και δεν συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον στα διαγράμματα, να αναφέρω έναν απλό τρόπο υπολογισμού της πιθανής διάρκειας των κυμάτων στον φυσικό χρόνο χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του εξελικτικού χρόνου.Το διάγραμμα είναι το πρώτο στάδιο συστολής του εξελικτικού χρόνου στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση.
Υπάρχουν δύο ειδών περιοχές. Αυτές που προχωρούν ακανόνιστα με γρήγορη συχνότητα και στις περιοχές των κυμάτων τάσης , όσο που όσο μικρά και αν είναι  προχωρούν πάνω σε ευθείες.
Παρατηρούμε ότι η κοντινότερη στήριξη είναι στις 129 ημ εξελικτικού χρόνου. Τραβάμε μία οριζόντια γραμμή.
Βλέπομε ότι το τρέχον κύμα εξελίσσεται σε μία ευθεία, την οποία επιλύομε και ρωτούμε πότε θα συναντήσει την στήριξη. Η απάντηση είναι σε 7.8+/- 2 ημέρες απο την αρχή του κύματός μας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. Δηλαδή στις 6900 ημ. Βρισκόμαστε ήδη στις 6897 άρα εντός της εβδομάδος περιμένομε αντιστροφή του εξελικτικού χρόνου, απο μεθαύριο ως το τέλος της εβδομάδος σε πρώτο στάδιο συστολής.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου