Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μετά την χθεσινή απότομη πτώση ήλθε κάπως η ηρεμία σήμερα.
Τα διαγράμματα δεν άλλαξαν και πολύ, αλλά ούτε και η βραχυπρόθεσμη προοπτική η οποία παραμένει πτωτική.
Ούτε στα πιο μακροπρόθεσμα διαγράμματα άλλαξε κάτι.
Για λόγους πληρότητας δείχνομε ότι εξελικτικός χρόνος στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση πέρασε σε αρνητικό έδαφος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχομε και συνέχεια προς τά κάτω με τον τρόπο και τους χρόνους που δώσαμε στην χθεσινή ανάρτηση την οποία καλό θα είναι να ξαναμελετήσουν οι φίλοι του ιστολογίου.

 
Το πάνω διάγραμμα λέει ότι πλησιάζομε μία στήριξη κλειδί και αν πρόκειται να συνεχίσει η πορεία προς τα πάνω θα πρέπει μετά απο μία δύο συνεχείς εναλλαγές σημείου στον εξελικτικό χόνο να γυρίσομε προς τα πάνω.
Το κάτω διάγραμμα λέει ότι έχομε ακόμη δρόμο προς τα κάτω. 
Όχι, αν με τις εναλλαγές σημείου δημιουργηθεί κάποια απόσταση ανάμεσα σε δύο σημεία που βαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση και επομένως διαφορά εξελικτικού χρόνου, η δημιουργηθεί ένα τρίγωνο η λόγω του ανοδικού έως τώρα bias της χρονοσειράς, κάπου σε μικρές αρνητικές τιμές παρατηρηθεί αντιστροφή.
Αν η μέτρηση στο διάγραμμα 1 είναι ορθή έχομε πολύ ανοδικό δρόμο ακόμη και συνήθως σε τόσο πρώιμα στάδια ενός τόσο μεγάλου ανοδικού κύματος δεν έχομε παρατεταμένες περιόδους διορθώσεων απο την στιγμή που θα υπάρξει αποφασισιτική άνοδος όπως αυτή που είδαμε τους τελευταίους μήνες και θα δείξει την κατεύθυνση.
Θα είναι αξαιρετικά δυσοίωνο να παρατηρήσομε διαδοχικές διασπάσεις προς τα κάτω του εξελικτικού χρόνου και ιδιαίτερα των 110 ημερών.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου