Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η καθυστέρηση στην ανάρτηση σχολίου οφείλεται σε εντατική θεωρητική εργασία κατά την τελευταία εβδομάδα η οποία όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Ήλπιζα να μπορέσω μέσω της εργασίας αυτής να είμαι πλέον εις θέσιν να μπορώ να σας πω κάτι σαν :"Η πορεία του γδ του ΧΑΑ τους επόμενους τόσους μήνες θα εξελιχθεί έτσι, με τόσα κύματα δείνα σταδίου συστολής και τιμή στόχο τόσο και πιθανότητα τόση".
Δεν γίνεται (ακόμη) όμως.
Έτσι επιστρέφομε στην πεπατημένη.
 Φαίνεται ότι αυτό το ανοδικό κύμα έχει ακόμη λίγη δύναμη για να προχωρήσει προς την περιοχή των 1035-1080 αλλά όχι παραπάνω.
Όλοι οι ταλαντωτές αναδρομής και χαμηλοτέρων σταδίων πολυπλοκότητας που είναι πιο βραχυχρόνιοι αλλά και οι υψηλότερης πολυπλοκότητας που είναι πιο μακροχρόνιοι βρίσκονται είτε στο άκρο είτε πολύ κοντά στο άκρο της διαδρομής τους, που σημαίνει προειδοποίηση και μερικοί εμφανίσουν αρνητικές αποκλίσεις σε σχέση με την τιμή που είναι επίσης σημείο προειδοποίησης για επερχόμενη σημαντική διόρθωση.

(Ταλαντωτής αναδρομής υποσυνόλου σημείων που ακολουθούν τάση σταδίου 0. Έχει ήδη στρέψει προς τα κάτω στο 90% της μεγίστης τους τιμής και εμφανίζει αρνητική απόκλιση σε σχέση με την τιμή).

Ταλαντωτής αναδρομής πρώτου σταδίου συστολής (πιο μακροχρόνιος). Δύο συνιστώσες έχουν πιάσει μέγιστη τιμή και περιμένομε την τρίτη και εν συνεχεία αντιστροφή προς χαμηλότερες τιμές.
Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων τα πράγματα δεν είναι τόσο καθαρά, καθώς η σχεδόν επίπεδη και με πολλές στροφές τροχιά έδωσε ψευδή σήματα, αλλά πλέον η ταχεία και οι βραδύτερες συνιστώσες βρίσκονται κοντά και η ταχεία στο 70% της μεγίστης της τιμής, πράγμα που σημαίνει και εδώ προειδοποίηση για μεγάλη κίνηση στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ο εξελικτικός χρόνος των σημείων που ακολουθούν τάση σχηματίζει ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο με ίσως ένα ακόμη σκέλος προς τα πάνω για λίγες ημέρες, αλλά και εδώ αναμένεται ικανού μεγέθους αντιστροφή.
 
Στο δεύτερο στάδιο συστολής εξακολουθεί ο διορθωτικός χαρακτήρας του τελευταίου ανοδικού κύματος απο τον περασμένο Μάϊο
Ένα αντιφατικό μήνυμα έρχεται απο το τρίτο στάδιο συστολής, όπου το τελευταίο σημείο πέρασε πάνω απο το προηγούμενο υψηλό.
Η μπλε γραμμή είναι τα κύματα του δευτέρου σταδίου, η μώβ είναι ο ΚΜΟ 2 όρων των τιμών της μπλε γραμμής, με Χ σημειώνονται τα σημεία τα οποία θα επιλεγούν στο τρίτο στάδιο συστολής και η μαύρες γραμμές τα κύματα του τρίτου σταδίου.
Η εκδοχή A,B,C σημαίνει περιπέτειες σε βάθος χρόνου, ενώ η εκδοχή 1,(Α), (Β) είναι πιο ελπιδοφόρος και πιο σύμφωνη με την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, καθώς μετά το (C) θα πρέπει να ακολουθήσει τρίτο κύμα.
Μία τρίτη εκδοχή είναι αυτό το τελευταίο κύμα να είναι η πολύ αισιόδοξη δυνατότητα να είμαστε στα αρχικά στάδια μεγάλης πολυπλοκότητος τρίτου κύματος με εμφώλευση διαδοχικών (1),(2), 1,2 κλπ.

Συνοψίζοντας, νομίζω ότι βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια ενός κύματος B μέσα σε μία πολύ μεγάλης πολυπλοκότητος διόρθωση. Πιθανώς να γνωρίζομε προς το τέλος της εβδομάδος αρχές τις επομένης.
Σε λίγο θα αρχίσει κάθοδος της οποίας πρώτος στόχος είναι οι 950 μον.
Η πολύπλοκή αυτή διόρθωση μπορεί να κρατήσει ακόμη αρκετό καιρό, καθώς φαίνεται ότι σχηματίζεται πυθμένας πολύ μεγάλης πολυπλοκότητος ο οποίος ελπίζομε ότι είναι οριστικός και χαμηλότερες τιμές απο αυτές που είδαμε το περισυνό καλοκαίρι θα κάνουν περίπου έναν αιώνα και ίσως και παραπάνω να εμφανισθούν.
Η πιθανότης τετάρτης συνεχούς αντιστροφής προσήμου είναι περίπου 5%.
 Αυτό σημαίνει ότι η κάθοδος και αύριο είναι πολύ πιο πιθανή απο την άνοδο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου