Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μία ακόμη μικρή άνοδος σε μία τάση η οποία αρχίζει να εμφανίζει σημεία κόπωσης, όπως συμβαίνει σε κύματα που προχωρούν εναντίον του υποκειμένου ρεύματος. Είναι κάπως σαν του σολωμούς οι οποίοι αγωνίζονται να ξαναφθάσουν εκεί που γεννήθηκαν και στο τέλος αφού κάνουν τα αυγά τους πεθαίνουν στην γενέτειρά τους.

Ας αφήσομε κατά μέρος όμως τις "ποιητικές"εκφράσεις και ας δούμε τι έγινε σήμερα.
Στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση οι γραμμές αντιστάσεων και στηρίξεων αρχίζουν να στενεύουν γύρω απο την γραμμή των τιμών, πράγμα που σημαίνει ότι επίκειται αποφασιστική κίνηση, ίσως η τελευταία προς τα πάνω.


Ο ταλαντωτής αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο σημείων βρίσκεται πολύ κοντά στην ανώτατη τιμή του όπως και ο ταχύς ταλαντωτής εξελικτικού χρόνου ο οποίος θα "περιμένει"λίγο τον βραδύτερο, πράγμα που σημαίνει συνέχιση με βραδείς ρυθμούς της ανόδου και ίσως ένα τελικό ανοδικό ξέσπασμα προς τις 1050-1100 μον.
 
Συνολικά, νομίζω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ως δέκα ημέρες που είναι και ο Fibonacci στόχος ων 121 ημερών εξελικτικού χρόνου (βρισκόμαστε στις 113)  θα πρέπει να ξεξαθαρίσουν τα πράγματα.
Ὀλα τα φαινόμενα δείχνουν ότι σχηματίζεται ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο.
Στα μεγαλύτερα στάδια συστολής, όπως είχαμε γράψει το τελευταίο κύμα ενός διπλού ζιγκζάγκ έχει αρχίσει απ'ότι φαίνεται σε πρώτο στάδιο συστολής, το οποίο ίσως διστάσει λίγο μέ ένα μικρό πισωγύρισμα μίας η δύο ημερών για να συμπληρωθεί στις 1039 μον,. όοπου συμπίπτουν οι fibonacci στόχοι 1.38 του πρώρου abc και η οροφή της "κούπας-χερούλι" που δείχνω καθώς επίσης είναι και η γραμμή αντίστασης που επίσης δείχνω. 1039 μον σε πρώτο στάδιο συστολής σημαίνει 1050 σε πραγματική καθημερινή βάση. Το τελευταίο σημείο είναι το 55 ο σημείο απο την αρχή της διόρθωσης που είναι αριθμός Fibonacci και συνήθως οι αντιστροφές των κυμάτων συμβαίνουν σε τέτοιους αριθμούς
Στο δεύτερο στάδιο συυστολής παραμένει ο διορθωτικός χαρακτήρας χωρίς καμία αλλαγή.
 
 Εξακολουθούμε να είμαστε προσεκτικοί καθώς πλησιάζομε την περιοχή 1050-1100.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 





1 σχόλιο:

  1. 1007 και κατω δεν εχει στοπ
    1037 και πανω εχει πολυ να δώσει δλδ 1804 με ενδιάμεσα στοπ μόνο 1158, 1453, 1627 και αυτα για ανάσες.

    Το αρνητικό σενάριο δείχνει διπλό πάτο με ψηλότερο χαμηλό. Να πάρω το ρίσκο... 504

    ΑπάντησηΔιαγραφή