Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2103:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Συνεδρίαση χωρίς συγκινήσεις η οποία κινήθηκε σε πλαίσια τα οποία είχαμε περιγράψει.
Εξακολουθεί να εμφανίζεται αδυναμία στο δεύτερο στάδιο συστολής και αυτό πρέπει να το λάβωμε σοβαρά υπ'όψιν.
 

Κατά τα λοιπά όλα τα υποσύνολα έκαμαν τα αναμενόμενα σε μία συνεχιζόμενη ασθενή πλαγιοανοδική κίνηση η οποία όμως σύμφωνα με το υποσύνολο των ακροτάτων κάπως θα πρέπει να ολοκληρωθεί είτε σε μία κίνηση προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Μπορεί να "διαβάσει" κανείς δύο "κούπες-χερούλι" στα δεδομένα αλλά δεν είναι και τόσο συντηρητικό.
Πάντως δεν θα με εξέπλησσε αν ο μικρός σχηματισμός επραγματοποιείτο.

Ο εξελικτικός χρόνος έχει σταθεί στις 223,5 ημέρες, πάνω απο την μακροχρόνια αντίσταση.
Ο αχηματισμός των τριών διαδοχικών σημείων επ'ευθείας έχει 70% πιθανότητα συνεχείας παρά αντιστροφής.
Ο ταλαντωτής αναδρομής 11 σημείων κυριολεκτικά άγγιξε καθοδικά τον βραδύτερο των 16 σημείων και δεν μπορούμε να τον αξιολογήσομε. Βρίσκεται σε πριοχή τιμών όπου αντιστροφή είναι δυνατή προσωρινά, αλλά σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα εβδομάδων έχει αρκετό περιθώριο ανόδου.

Γενικά φαίνεται πιο πιθανή συνέχιση τους ίδιους ρυθμούς προς τα πάνω, παρά μία σημαντική διόρθωση. Όμως η τεχνική εικόνα είναι πολύ "πονηρή" οφείλω να πω. 
Αν πρόκειται να συνεχίσωμε θα πρέπει να διαβούμε τις 1000-1003 μον. αποφασιστικά.
Αυτά όλα συμβαίνουν διότι χρειάζεται ένα πολύ μεγάλης πολυπλοκότητος κύμα, το οποίο να "κλειδώσει" τον μακροχρόνιο πυθμένα κάπου μεταξύ 750 και 950 μον.
Στο τρίτο στάδιο συστολής είναι προφανές ότι έχομε γυρίσει προς τα πάνω αλλά πρέπει να "κλειδώσει" και το τέταρτο και το πέμπτο, πράγμα που σημαίνει πλάγια ταλαιπωρία στα συντομότερα χρονικά διαστήματα και μεγέθη κυμάτων όπως βλέπομε στο μακροχρόνιο διάγραμμα τρίτου σταδίου συστολής απο το 1986.

 


Αυτό που μένει να κλειδώσει είναι το Α του 6ου σταδίου συστολής και αυτό είναι μία μακροχρόνια υπόθεση και θα πρέπει να κλειδώσει πάνω απο το τέλος του 2ου κύματος. Παίρνει χρόνο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου