Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Αναιμική αντίδραση σήμερα, πράγμα που προμηνύει καθοδική συνέχεια.
Ο εξελικτικός χρόνος έχει γυρίσει προς τα κάτω και βρήκε στήριξη στο πρώτο σημείο του προηγούμενου σκέλους της διορθώσεως.
 
Μάλλον πάμε για σχηματισμό επεκτεινομένου τριγώνου. 

Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων, περάσαμε με δύναμη και σαφήνεια κάτω απο την γραμμή των σημείων περιστροφής και η σημερινή αδύναμη αντίδραση επιβεβαιώνει την μεγαλύτερης κλίμακας και πολυπλοκότητας τάση η οποία είναι σαφέστατα καθοδική.

Γύρισε προς τα κάτω και ο ταλαντωτής αναδρομής ακροτάτων τιμών, στην περιοχή όπου συνήθως σημειώνονται αναστροφές αν είναι να συμβούν πριν ο ταλαντωτής πάρει τις ακρότατες τιμές +1 η -1.

Το κύμα το οποίο ακολουθεί είναι ένα μικρής πολυπλκότητας τρίτο και αναμένεται να είναι μεγαλύτερο απο την αρχική πτώση που είδαμε ως τώρα με μικρή πιθανότητα πλάγιου σταθμού πριν ξαναξεκινήσει προς τα κάτω.
Καμία ανάσχεση στην πτώση του ταλαντωτή του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση, ακόμη και αν υποθέσωμε ότι το σημερινό σημείο θα ακολουθηθή απο άνοδο.
 

Με την σημερινή αναστροφή "κλεἰδωσε" το τελευταίο σημείο του δευτέρου σταδίου συστολής στις 918 μον.
Όλα αυτά επιβάλλουν επανεκτίμηση και εκ νέου αρίθμηση των επτά κυμάτων του δευτέρου σταδίου ως διπλού ζιγκζάγκ και την έως τώρα εξέλιξη ως την έναρξη του τελευταίου μεγάλου κύματος καθόδου  που θα κλείσει και την αυλαία πριν το επόμενο πολύ μεγάλο τρίτο κύμα.

Αντιστάσεις και στηρίξεις για αύριο:




9 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβα.. δλδ παμε για πανω λιγο και μετα κατω αποτομα ή παμε κατω αμεσα απο αυριο ή τι? μπερδευτηκα μπορω να πω.. και απο πιο πιθανες στηριξεις και αντιστασεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.
    Βρισκόμαστε κατά την ταπεινή μου άποψη σε ένα μεγάλο καθοδικό κύμα που μόλις άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάθη
    Ειναι το μεγάλο 5?
    Η κάτι άλλο στην αρίθμηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην προηγούμενη αρίθμηση είχαμε υπολογίσει πέντε ανοδικά κύματα, Α (6ο) και Β (7ο) με κατάληξη πάνω απο το Α όπως συμβαίνει σε ανορθόδοξες κορυφές σύμφωνα με την θεωρία Elliott.
    Όμως αν ήταν έτσι τα πράγματα και επειδή αυτού του είδους τα Β 9 φορές στις 10 προμηνύουν μεγάλη και σε σύντομο διάστημα άνοδο τρίτου κύματος δεν θα είχαμε το είδος του σχηματισμού που ακολούθησε στο δεύτερο στάδιο συστολής του διαγράμματος.
    Ένα κύμα κάτω μεγάλο και γρήγορο και τρία χαμηλής ταχύτητας διορθωτικά αλλά μετά το C(8o κύμα) θα είχαμε φύγει προς τα πάνω με πολύ μεγάλη ένταση και ταχύτητα.
    Άρα τα τέσσερα κύματα απο τον Μάϊο και εδώ, αντιπροσωπεύουν άλλο σχηματισμό μέ ένα κυρίαρχο κύμα προς τα κάτω σύνθετη διόρθωση απο τρία μικρά (a,b,c) και τώρα ξεκίνησε ένα μεγάλο τρίτο κύμα προς τα κάτω.
    Άρα πρέπει να αναθεωρήσωμε την αρχική μέτρηση των 7 αρχικών κυμάτων ως διπλό ζιγκζάγκ 7 κυμάτων (Kennedy, Neely) που απαρτίζουν ένα ακόμη μεγαλύτερο Α βαθμού κύκλου και πάνω και τώρα βρισκόμαστε στο c η 3 ενός μεγαλύτερου C που θα τελειώσει και την διόρθωση (ελπίζω). Ο στόχος είναι τα χαμηλά 800αρια έως 750 σε δεύτερο στάδιο συστολής πράγμα που σημαίνει ότι στην μη συνεσταλμένη σειρά μπορεί να δούμε και 600άρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στάθη
    Απο τον Μάρτιο του 03' μετρω το 1 ανοδικό.
    Βαση αυτής της μέτρησης τώρα είμαστε στο τέλος του 4 πτωτικου η την αρχη του 5

    Βαση δεδομένων του 85' όλη αυτη η πτώση ειναι το 4 ανοδικό...

    Αυτο όμως όχι σε αποπληθωρισμενες τιμές.

    Περιμένω να δω κάποτε κάποια ανάλυση σε αγοραστικη δύναμη.


    Δεν θεωρω αυτα που έγραψα σωστα μιας και δεν κατέχω το άθλημα Eliot
    Ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε σε μόνιμο πτωτικό με αποπληθωρισμο σε τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον δεν συνεννοούμεθα καλά.
    Η αναγραφόμενη ανάλυση και τα γραφήματα και σήμερα και για τον τελευταίο χρόνο αφορούν την χρονοσειρά απο τον Ιούνιο του 2012 και εντεύθεν. Αν δεις τις τιμές ξεκινούν λίγο πιο πάνω απο το 479 που ήταν ο πυθμένας πέρισυ τον Ιούνιο. Είναι πιο πάνω γιατί στην ανάλυση συστολής, χρησιμοποιούνται διαδοχικοί ΚΜΟ 2 όρων και αυτό τείνει να κατεβάσει τις κορυφές και να ανεβάσει τους πυθμένες. Όμοως σ'αυτού του τύπου την ανάλυση δεν ψάχνομε για τιμές στόχους ψάχνομε καθαρά για μορφολογικά χαρακτηριστικά.

    Έχω αναρτήσει πολλές φορές με αρίθμηση την μακροχρόνια δομή των κυμάτων Έλλιοττ στην Ελληνική αγορά.
    Αύριο θα την ξαναματααναρτήσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
    Δες επίσης και το έγγραφο περί συστολής των κυματομορφών έστω και αν είναι στα Αγγλικά. Και μόνο που θα κοιτάξεις τα γραφήματα θα καταλάβης αμέσως περί τινος πρόκειται.

    4ο ανοδικό τίνος σχηματισμού; Που είναι το 1; Για τι βαθμό μιλάμε;
    Και πως αφού έχομε πτώση το κύμα είναι ανοδικό;
    Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλιστα το γράφω ότι είναι Ιούνιος του 2012 ως Αύγουστο του 2013 στην επικεφαλίδα του γραφήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.. Να ειστε καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι σαφής
    Απο την άνοδο του Μαρτίου 03' που δείχνει να έχει ολοκληρωθεί αρχές του 08' με όλες τις σειρές των κυμάτων και εκει ξεκινά η πτώση της οποίας φαίνεται να είμαστε στην ολοκλήρωση του 4 και να εισερχομαστε στο 5
    Σε πιο μεγάλη εικόνα δλδ απο το 86' φαίνεται να είμαστε στο τελευταίο σκέλος ενός μεγάλου 4!?

    Για Ιούνιο 12' εώς τώρα που έχεις στα διαγράμματα βλέπω την μέτρηση του 1 και έχω πάντα τις αμφιβολίες μου αν αυτο ειναι το 1 η κάποια συνέχεια του προηγουμενου μεγάλου 3 δεδομένου ότι ισχύουν οι πιο πάνω σκέψεις.
    Αν δεν που μάλλον δεν διότι δεν μετρω σωστα
    Αλλάζουν πολυ τα πράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή