Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Αισιοδοξίας συνέχεια και διάσπαση των 900 μον.
Χρειάζεται απ'εδώ και πέρα προσοχή καθώς πλησιαζομε την σημαντικότατη αντίσταση των 920 μονάδων.
Εκεί βρίσκονται ταυτόχρονα αντιστάσεις και στον δείκτη και στον εξελικτικό χρόνο.
Αν τις ξεπεράσωμε με ορμή τότε προβλέπεται ανοδική συνέχεια !!
Οι ταλαντωτές αναδρομής βρίσκονται στην μέση της διαδρομής τους και δεν αποκλείεται να δούμε αυτή την συνέχεια της ανοδικής πορείας.
Αυτό που μας συγκρατεί είναι η μορφολογία του δευτέρου σταδίου συστολής της χρονοσειράς απο πέρισυ το καλοκαίρι η οποία λέει ότι όλη αυτή η πάνω κάτω κινητικότητα "βιδώνει" κατά μέσο όρο γύρω απο ένα σχεδόν επίπεδο διορθωτικό κύμα και κάποια ώρα θα πρέπει να ακολουθήσει καθοδική λύση του σχηματισμού.




Κατά τα λοιπά δεν έχομε να προσθέσωμε κάτι σε όσα έχομε πει τις προηγούμενες ημέρες.
Βραχύλογα τα σχόλια και καθυστερημένα καθώς βρίσκομαι σε διακοπές στο Μπαλί Ρεθύμνης φιλοξενούμενος στο καταληκτικό "Bali Paradise"

Αντιστάσεις και στηρίξεις για τις 2 Αυγούστου 2013


ΥΓ: Μερικοί φίλοι μας ζητούν να απαντήσωμε σε ερωτήματα σχετικά με είσοδο και  έξοδο απο τις αγορές. Δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνη τώρα ο σκοπός αυτού του ημερολογίου κάτι τέτοιο.
Ο σκοπός του είναι να παροτρύνη τους αναγνώστες να ασχοληθούν με την ΤΑ έτσι ώστε να παίρνουν μόνοι τους ανεξάρτητοι απ'οποιονδήποτε αποφάσεις.
Βιβλιογραφία παρατίθεται στον μίτο του "Capital.gr" ,"Τεχνική Ανάλυση:Ιστορία, θεωρία πράξη", όταν τον περασμένο χειμώνα έγιναν μαθήματα με την ευγενική συνεργασία της "Isotimia.info".
Κάποια ώρα, όταν προλάβω θα παραθέσω τους συνδέσμους και σ'αυτό το ημερολόγιο όπως και ιστοτόπους απο τον Ελληνικό και διεθνή χώρο, και είναι άφθονοι, σχετικούς με το αντικείμενο.
Ας μην νομίσουν οι φίλοι ότι χρειάζονται πανεπιστημιακές σπουδές για κάτι τέτοιο.
Ούτε ο Gann ούτε ο Elliott είχαν πανεπιστημιακές σπουδές και ο συνεργάτης του ημερολογίου King77 είναι υδραυλικός στο επάγγελμα και κατά την γνώμη μου είναι ένας απο τους καλύτερους τεχνικούς αναλυτές που έω διαβάσει ποτέ όπως και o criss/rsi και ο AXIOS και αρκετοί άλλοι φίλοι απο την συντροφιά του "Capital.gr".
Αν παρά ταύτα μερικοί φίλοι επιθυμούν καθοδήγηση στις αποφάσεις τους, υπάρχουν επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι προσφέρουν έναντι κάποιου τιμήματος τις υπηρεσίες τους.
Η γνώση όμως του αντικειμένου νομίζω ότι θα βοηθήση σημαντικά, μαζύ με ανάπτυξη συναισθηματικής πειθαρχίας στην αντιμετώπιση της κρίσης που μας μαστίζει.








2 σχόλια:

  1. Διαβάζω σιωπηλά εδώ και καιρό και σας θαυμάζω γιαυτό που μας παρέχετε αφιλοκερδώς.. Παρακαλώ ενημερώστε μας, για την Τεχνική Ανάλυση! Ποια είναι η καλύτερη αρχή ! Με ενδιαφέρει τόσο που θα ήθελα να ασχοληθώ αν βρω χρόνο με την μικρή μου ακόμα και στις διακοπές μου που φεύγω την Κυριακή ! Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Δεν έχω γνώσεις.. Μονο τα ονόματα έχω ακούσει και τα κεριά ! Αλλά έχω θέληση και υπομονή και επιμονή! Καταλαβαίνω το σκεπτικό και όσα λέτε αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να ενημερωθώ γιαυτα που λέτε [δείκτες κλπ] λεπτομερώς έτσι ώστε να μπορώ μόνος μου να βγάζω τα συμπεράσματα, τουλάχιστον αρχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία καλή αρχή είναι ο μίτος που παρέθεσα.
    Επίσης στο www.isotimia.info, περιέχονται οι αρχικές γνώσεις.
    Γιατί δεν ξεκινάτε απο εκεί. Είναι δωρεάν.
    Λίγο υπομονή, καθώς βρίσκομαι στο στάδιο απαρτιώσεως αυτού του ημερολογίου ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή